Genel

CS GO Pro’su Olmanızı Sağlayacak Antrenman Haritası

CS GO öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor oyunlardan biri olarak biliniyor. Bakıldığında FPS oyunlarına aşina olan biri kısa sürede CS GO öğrenebilir ancak oyunda ileri seviyelere gelebilmek için uzun saatler süren antrenmanlar yapmak gerekiyor. Hızlı hareket etmek ve iyi nişan almak, CS GO’da gelişmek için olmazsa olmaz özelliklerden birkaçı. CS GO topluluğundan Dreazc0v tarafından hazırlanan hareket ve aim odaklı antrenman haritası, oyuncuların kendini geliştirerek profesyoneller gibi oynamasının önünü açıyor.

CS GO’yu daha iyi oynayabilmek için silahları iyi tanımak ve hızlı hareket edebilmek gerekiyor. Hazırlanan bu haritada atış poligonları sayesinde tüm silahları tek tek test etmek mümkün oluyor. Ayrıca hedefler hareket ettiği için oldukça eğlenceli olan antrenmanlarda hem eğlenecek hem de zaman içerisinde aim ve hareket kabiliyetinizin ne kadar geliştiğine şaşıracaksınız.

CS GO Antrenman haritası nedir?

DC | AIM & MOVEMENT | TRAINING | DEV | TS” olarak adlandırılan haritanın birçok özelliği bulunuyor. Haritanın bir bölümünde oyuncular sabit bir noktada duruyor ve rastgele doğan botları öldürmeye çalışıyor. Belirli bir mesafede doğan botlarla oyuncu arasında engeller de bulunduğu için nişan almak zorlaşıyor. Oyuncular bu antrenmanı devamlı olarak yaptığında daha iyi nişan alır hale geliyor.

Haritanın bir diğer özelliği ise atış poligonlarına sahip olması. Hareketli olan hedeflerin hareket hızı oyuncular tarafından belirleniyor ve farklı mesafelerden hedefler vurulmaya çalışılıyor. Hareket hızı arttıkça oyuncuların daha iyi refleks göstermesi gerekiyor.

“Container” adı verilen alanda yine belirli bir mesafede doğan botlar yok edilmeye çalışılıyor. Oyuncunun olduğu bölümün önünde yer alan konsol aracılığıyla burada birtakım özelleştirmeler yapılabiliyor. Bu yerin haricinde bir de “movement” adı verilen kısım bulunuyor. Bu alanda oyuncular hareket kabiliyetlerini artırmaya yönelik antrenmanlar yapabiliyor. Nesnelerin arasından geçme, konteynerlerin üstünden atlama ve merdiven çıkıp inme gibi hareketler bu alanda gerçekleştirilebiliyor. Haritada neler yapılabildiğiyle ilgili hazırlanan detaylı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Antrenman haritası nasıl indirilir?

Oyunu çok daha iyi oynamanızı ve dolayısıyla dereceli maçlarda kendinizi göstererek lig atlamanızı sağlayacak olan haritayı buradan indirebilirsiniz.

Kendi sunucunuzda istediğiniz kadar antrenman yaparak profesyonel bir oyuncuya dönüşmek ister misiniz? Uygun fiyatlı CS GO sunucuları Rabisu’da sizleri bekliyor!

Oy Verin!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]
Eyüp Gökhan Çayır

Recent Posts

Windows Nedir? Windows Hosting Nedir?

Windows, Microsoft tarafından geliştirilen ve dünya çapında en çok kullanılan işletim sistemidir. Bilgisayarlar, tabletler, akıllı…

14 saat ago

Woocommerce Nedir? Woocommerce Ile E-ticaret Sitesi Kurmak

Woocommerce, günümüzde e-ticaret dünyasında öne çıkan ve geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih edilen bir…

3 gün ago

Opencart Nedir? Opencart Ile E-ticaret Sitesi Kurmak

Opencart, e-ticaret dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş açık kaynaklı bir platform olarak destek vermektedir.…

5 gün ago

Web Sitesi Nasıl Kurulur? Gerekenler Nelerdir?

Web sitesi oluşturmak günümüzde herkesin ihtiyacı haline gelmiştir. Ancak bir web sitesi sahibi olmak için…

6 gün ago

ARK Server Nedir? Nasıl Kurulur?

ARK Server Nedir? ARK Server, ARK: Survival Evolved oyununu arkadaşlarınızla birlikte, özelleştirilmiş bir ortamda oynamanızı…

2 hafta ago

Garry’s Mod Server Nedir? Nasıl Kurulur?

Garry’s Mod Server Nedir? Garry's Mod Server, bu popüler oyunu çok oyunculu modda oynamak için…

2 hafta ago