Categories: Genel

En iyi müzik dinleme uygulamaları

Günümüzde boş anında veya çalışırken müzik dinlemek isteyen insan sayısı gittikce artıyor, son yıllarda Akıllı kulaklıklar sayesinde artık günün her anı Müzik dinlemek mümkün. Peki bu durumda hangi müzik dinleme platformunu kullanıyoruz? En iyi müzik uygulamaları hakkın da bi fikriniz var mı? İnternetsiz olarak müzik dinleyebilir misiniz, işte tüm detayları ile yazımızda belirttik.

Youtube Music

Google’ın bir yan kuruluşu olan Youtube tarafından geliştirilen bu müzik programında en yeni parçaları, remiksleri, coverları ve daha birçok içeriği inceleme şansı bulabilirsiniz. Pek çok konuda öne çıkan Youtube Music ile istediğiniz müziği dinleyebilirsiniz. Ücretsiz sürümün yanında reklamsız ücretli sürümleri kullanabilirsiniz.

SoundCloud

En iyi müzik dinleme uygulamaları önerileri listemizde yer verdiğimiz bir diğer uygulama ise SoundCloud. Estetik açıdan iyi bir minimalist tasarımı ve düzene sahip SoundCloud, kesintisiz bir gezinme deneyimi sunmaktadır. Ücretsiz müzik uygulaması olarak öne çıkan ve son derece popüler müzik akış hizmeti olan SoundCloud, podcast, haber ve trend müziklerin takip edildiği platformdur.

Spotify

Son zamanların en çok kullanılan müzik dinleme uygulamaları arasında olan Spotify üzerinden istediğiniz müzikleri dinleyebilir, gruplayabilir ve arkadaşlarınızla müzik zevkinizi paylaşabilirsiniz. Dünya çapında içerik üreticilerinin milyonlarca şarkısının yer alıyor olduğunu söyleyebiliriz. Bu programı ister ücretsiz isterseniz de abone olarak Premium sürümü kullanabilirsiniz. 

Deezer

Deezer, dünya çapında yaklaşık olarak 90 milyonu aşkın kişiler şarkı ve podcast erişimi sağlayan bir müzik dinleme programıdır. Bu müzik dinleme programı sayesinde çevrimiçi ya da çevrimdışı müziklerinizi dinleyebilirsiniz.

En başarılı ve iyi Müzik dinleme uygulamaları hangisi?

Aslında herkesin beklediği cevapta tam olarak bu, seçim kişiden kişiye değişecektir ama editörümüzün tercihi Youtube Music’dir, asıl sebebi ise Youtube tabanlı şarkı çoğunluğu. Ek olarak Youtube Music, Spotify, Deezer kullanmış birisinin yorumu aldığımızda şarkıları en iyi mixleyip karıştıran uygulamanın Youtube Music olduğunu belirtti, aslında daha çok ne şarkı dinleyeceğinizi bilmiyorsanız Youtube Music‘i tercih edebilirsiniz. Eğer yüksek bir ses kalitesi arıyorsanız sizin tercihiniz Deezer’dan yana olmalıdır çünkü Deezer 384kbps ses kalitesi sunmakta.

Diğer yazılarımızıda incelemeyi unutmayın.

Oy Verin!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]
Celal Han

Recent Posts

ARK Server Nedir? Nasıl Kurulur?

ARK Server Nedir? ARK Server, ARK: Survival Evolved oyununu arkadaşlarınızla birlikte, özelleştirilmiş bir ortamda oynamanızı…

3 gün ago

Garry’s Mod Server Nedir? Nasıl Kurulur?

Garry’s Mod Server Nedir? Garry's Mod Server, bu popüler oyunu çok oyunculu modda oynamak için…

3 gün ago

Güvenli İnternet Gezintisi İçin VPN Kılavuzu

VPN, internet üzerinde gezinirken verilerinizi korumanın etkili bir yoludur. Bu teknoloji, özellikle açık ağlarda, verilerinizi…

1 hafta ago

Rust Server Nedir? Nasıl Kurulur?

Rust, son yıllarda popülerlik kazanmış bir hayatta kalma oyunudur. Rust server, oyuncuların arkadaşlarıyla veya davet…

1 hafta ago

Web Hosting Nedir? Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Kimler Kullanabilir?

Hosting Nedir? Hosting, internet üzerindeki web sitelerinin depolanmasını ve erişilebilir olmasını sağlayan bir hizmettir. Hosting…

1 hafta ago

Gravity Google Nedir?

Oldukça popüler Google arama motorunun hem dünya çapında hem de ülkemizde milyonlarca kullanıcısı olduğunu hepimiz…

1 ay ago