1. Anasayfa
  2. Genel

Google Gravity Nedir?

Google Gravity Nedir?

Bugün sizlere Google Gravity ile ilgili başlıklar ve sorular hazırladım ve bunları sizler için cevapladım. Bu sorulardan bazıları Google Gravity cihazıma zarar verir mi?, Doodle olmak ne demek?, Google asistan mı daha iyi siri mi? Öncelikle başlıktanda gördüğünüz gibi, Google Gravity Nedir? sorusu ile başliyalım.

Google Gravity Nedir?

Google’ın “Kendimi şanslı hissediyorum” butonuna tıkladığınız vakit bir sitenin ana sayfasına yönlendirilirsiniz. Fakat “Kendimi şanslı hissediyorum” butonu  çok fazla kullanılmadığından ötürü, bu olay Google için büyük bir kayba sebep oldu. Bu yüzden düğmenin amacı değişti.

Google Gravity’i kullanmanın yeni yöntemlerinden birisi ise Google’ı yerçekimi olmadan kullanmak için yapılan “Kendimi Şanslı Hissediyorum” butonudur. Bu da demek oluyor ki, Google’a “Google Gravity” yazdıktan sonra ilk gelen arama seçeneğine tıklarsanız ekranınızdaki yerçekimi kaybolacaktır ve bu sayede tüm yazılar düşecektir. İsterseniz de yazıları tutup sağa sola atabilirsiniz.

“Kendimi Şanslı Hissediyorum” butonunun kullanılmamasından ve Google’ın reklam kazançlarının düşmesi ile birlikte 2010’da Google tarafından kaldırıldı. Google’ın kurucu ortaklarından birisi olan Sergey Brin, katılmış olduğu bir radyo programında internetteki kişilerin sadece %1’inin bu butonu kullandığını söylemişti. Google Gravity, Google’a 110 milyon dolar gibi bir zarar verdiği için kaldırıldı. bu zararların en büyük etkenlerinden biri ise reklam olmamasıydı Google Gravity ile arama yaptığınızda reklam görmemiş oluyordunuz bu da Google için büyük bir zarara neden oluyordu. Günlük Google’a yapılan girişleri göz önüne alırsak, insanların %1’i reklamları görmese bile bu durum, Google’a 110 milyon dolar gibi bir kayba sebep olacaktı. Bundan dolayı Google da bu butonu kaldırdı. Fakat bu buton bir şekilde Google’a tekrardan geri döndü.

Google Gravity Cihaza Zarar Verir Mi?

Google Gravity hilesi, Google’ın yapabileceği birden fazla numaralardan biridir. Bu Google’ın sayfasını kontrol eden bir uygulamadır. Bu uygulama bir arama çubuğu, butonlar, diller ve birden fazlasını sağlar. Bu özellik ise butonların ekrandan düştüğünü görmenizi sağlar. Kısacası, Google’da gördüğünüz her şey yerçekiminin olmaması nedeniyle düşüyormuş gibi görünüyor. Bu yazılımlar, Google’a girenlerin eğlenmesi için yapılmıştır. Google ile kullanıcılar istediği verilere, konumlara, metinlere erişmesinde olanak sağlar. Google tarzı bir genç şirket için Google ile etkileşim yaparken eğlenme hakkına da sahiptir. Bu uygulamalar, kullanıcı ara yüzünün düzgün çalışıp çalışmadığını anlamasını sağlar. Bu programlar telefonunuza asla zarar vermez. Google ile onaylıdır. Bundan dolayı kullanabilirsiniz güvenlidir.

Google Gravity Hileleri

Google ana sayfasında birçok web programı vardır. Bu programlar güvenlidir ve rahatlıkla kullanım yapabilirsiniz. Google’ın yer çekimi önlemek için hilesi, tüm Google öğelerini ekranınıza getiriyor. Buda insanlara ilginç geliyor ve kesinlikle eğlenceli bir numaradır. Bu programı etkinleştirmek için Gravity Google Cheat ile aynı adımları uygulamanız gerekir. Arama kısmına yazarsanız sadece bir tane değişiklik yapmanız gerekir oda “Google Gravity”yi “Google Anti Gravity” ile değiştirmektir.

Google Gitar, arama kutunuzu gitar görünümünde yapar. Telleri kırmak veya hareket ettirmek için farenizi kullanabilirsiniz. Küçük bir şey olsada kullanması zevkli olabilir.

Google Terminali, bir Google sayfasını 1980’lerdeki MSDOS gibi bir cihaza dönüştürür. Biraz kullandıktan sonra kullanımına alışabilirsiniz kullanımı kolaydır.

Atari Breakout, Google hakkında bilinmeyen başka bir bilgi ise atariyi bize hatırlatan detaylardır. Eğer Google’a “Atari Breakout” yazıp fotoğraflar’a tıklarsanız Atari Breakout oyununu onayabilirsiniz.

Zerg Rush, arama çubuğunuza “Zerg Rush” yazdıktan sonra sonuçlarda sıfırlar göreceksiniz bu sıfırlar arama sonuçlarını yemeye çalışır. sıfırları öldürmenin tek yoluda farenizle üzerlerine tıklayıp hasar vermek. Bu Google’ın eğlenceli bir özelliğidir.

Google Sphere, Google’ın öğelerini göstermek için yapılan bir arayüzdür. Google’ın öğelerini görüntülemek için kullanabilirsiniz.

Google Underwater, adındanda anlayabileceğiniz gibi “Google Su Altı” sizi okyanusun altına götüren farklı bir ara yüzdür. Bu ara yüzde ekranınıza balık ekleyebilirsiniz. Bunun yanında da suda yüzen Google arama çubuğunu aynalı bir şekilde göreceksiniz. Bunu ara yüzünü kullanmak için Google’a “Google Underwater” yazmanız yeterli olacaktır.    

Doodle Olmak Ne Demek?

google doodle

Doodle nedir? Doodle’lar, özel günleri, bilim insanları, ünlüleri anmak gibi bunları kutlamak amacıyla Google çalışanları tarafından yapılan eğlenceli güzel görünümlü görsel değişikliklerdir. Google’ın Doodle’larını buradan inceleyebilirsiniz.

Google’a Ne Yazarsanız Ne Olur?

Google’a “do a barrel roll” yazarsanız arama sayfanızın dönüğünü göreceksiniz. Bu dönüş Google’ın eğlence amaçlı eklediği bir özelliktir.

Google’da oyun oyniyabilir miyim? Google’da Oyun Var Mı? Google Gravity Oyunu

Evet Google’ın oyunları bulunmakta bunlar Pacman, Snake, Solitaire, Tic Tac Toe’ye benzer oyunlar mevcuttur. Bu isimleri Google’a yazarak oyunlara kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Google Asistan mı daha iyi Siri mi?

siri vs google

Bu sorunun cevabı belli oldu. Araştırmalara göre Siri’de Google asistan da %36’lık bir durumla eşit durumdalar ve 1.’liği paylaşıyorlar.

Oy Verin!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
İlginizi Çekebilir
discord rehberi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir