1. Anasayfa
  2. Genel

Google Pixel 6 Pro: Satın Alınabilecek En İyi Android Telefon

Google Pixel 6 Pro: Satın Alınabilecek En İyi Android Telefon

Yeni telefonların özellikleri de kendine hayran bırakıyor. Bu nedenle insanların yeni telefonları takip ettiğini görüyoruz. Google hem arama motoru hem de bir telefon üreticisi olarak hizmet veren bir firmadır. Özellikle Google pixel serisi telefonları ile orta seviyenin tavanlarını zorlayan firma yeni çıkan akıllı telefonları ile pazarı domine ediyor.

Bu anlamda ön plana çıkan yeni modeli Google pixel 6 pro yeni özellikleri ile müşterilerin beklentilerini karşılıyor. Özellikle büyüklük olarak orta büyüklükte bir yapıya sahip olan Google pixel bunların yanı sıra 128 Gb dahili hafıza seçeneği ile tüketicinin alan seçeneklerini en iyi değerlendirmesine imkan tanıyor. Bu modelin bunun dışında da üst seviye özellikleri bulunur.

Kamera Olarak Üst Seviye Görüntü

Günümüzde teleskop almak yerine bir akıllı telefon almak daha iyi bir seçenek olarak öne çıkıyor. Google pixel ailesinin 6 pro serisi 50 mp kamera çözünürlüğü ile en uzak cisimleri dahi net bir şekilde görebilmenize imkan tanıyor. Yine kameraların kullanım amaçlarından birisi olan fotoğraf çekmek açısından da yine bu model beklentilerinizi karşılıyor.

Günümüzde bu nedenle hem uygun fiyatlı hem de üstün özelliklere sahip bir ürün arayanlar bu telefon tercih edebilirler. 50 MP değerinde arka kamerası ile en iyi görüntüleri elde edebilirsiniz. En iyi anlarınızı en yüksek kalitede kaydetmek için bu telefonu kullanabilirsiniz.

Google Pixel Özellikleri

Google pixel 6 pro özellikleri ile ön plana çıkan yeni bir model. Bir akıllı telefon için çok para vermemek isteyen bunun yanında özellik olarak en iyi özellikleri sunan bir telefon istiyor iseniz bu modelden yararlanabilirsiniz. Günümüzde bu nedenlerden dolayı insanlar Google ailesinin bu serisini satın alıyorlar.

Fps hızı olarak 60 fps görüntüleme hızı ile en iyi ayrıntıları yakalamak da mümkün. Bunun yanında arka kameranın yanı sıra ön kamerası da 12 MP kadar bir çözünürlük sunuyor. Bu görüntüleme imkanları ile birlikte siz de en iyi görüntüleri yakalayabilir ve en iyi videoları kaydedebilirsiniz. Google pixel bu özelliklerinin yanı sıra yazılım olarak da sizlere en iyi seçenekleri sunuyor.

Google Pixel 6 Pro İşlemci Özellikleri

Artık akıllı telefonların işlemci özellikleri bilgisayarlar ile yarışıyor. Bunun en iyi yansıması olarak pixel 6 pro öne çıkan bir modeldir. 8 çekirdek teknolojisi ile dikkat çeken model, 2,8 Ghz boyutlarında bir işlemci hızı sunuyor. Bu nedenle de Google pixel en iyi deneyimi yaşamak isteyenlerin yegane tercihi olarak karşımıza çıkıyor.

Bu ürün ve model hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için mağazaları ziyaret edebilir ve ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Yine internet siteleri ile de ürünün karşılaştırılmalı olarak görüntülenmesi mümkündür. Google pixel ürünü hakkında daha fazla bilgi almak için internet siteleri sizlere hizmet verir.

Google Pixel 6 Pro Sizlere Ne Sunuyor?

12 GB ram ile yüksek bir ön bellek seviyesi sunan bu cihaz, Google tensor teknolojisi kullanıyor. 8 çekirdek ile en yüksek çalışma hızını sizlere sunan bu model 12 Gb gibi yüksek bir ram ile en hızlı işlemleri yerine getirmenize imkan tanıyor.

6,7 inç oled ekranı ile geniş ekran severlerin beklentilerini karşılıyor. Kırılmaz cam özellikleri ile düşmelere karşı yüksek dayanım gösteren bu model 120 Hz yenileme hızı ile geliyor. 4,5 G desteği sunan bu model aynı zamanda suya dayanıklı bir model olarak müşteriye sunuluyor.

Google Pixel Seçenekleri

Seçenek olarak birçok farklı modeli kullanabilirsiniz. Renklerin tercihi ve aynı zamanda müşteriye özel seçeneklerin tercih edilmesi ile birlikte Google Pixel 6 Pro satın alabilirsiniz. Yine hızlı şarj imkanı sunması da artıları arasında yer alıyor. Bu nedenle şarj sorunu yaşamamak isteyenlerin ilk tercihi bu model olarak karşımıza çıkıyor.

5003 mAh gücünde bataryası ile dikkatleri çeken bu model orta seviye akıllı telefon pazarında para verilecek en iyi seçenekler arasında yer alıyor. Yine ürünün temini aşamasında renk seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Günümüzde çok sayıda model arasında fiyat performans olarak beklentileri karşılayan bu ürün birçok yerel mağazada ve internet sitelerinde sizlerin satışına sunuluyor. Siz de bu ürünü kullanarak istediğiniz beklentileri karşılayabilirsiniz.

Oy Verin!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir