1. Anasayfa
  2. Genel

GTA Trilogy Sistem Gereksinimleri

GTA Trilogy Sistem Gereksinimleri

GTA oyun dünyasının en popüler serilerinden birisidir. Her yıl milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Çıkardığı her oyun ile döneme damga vuran oyun serisi GTA The Trilogy The Definitive Edition adıyla yeniden oyun severler ile buluşacak. Rockstar tarafından GTA için yeni bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda sevilen oyunların üçleme olarak yenilenmiş bir şekilde yayınlanacağı açıklandı.

GTA Trilogy için sistem gereksinimleri de yayınlanmaya başladı. Bu doğrultuda oyun severler sahip oldukları sistemler ile yenilenmiş üçlemeyi oynayıp oynayamayacağını görebiliyor. GTA Trilogy yakında çıkış yaparak oynanabilir olacak. Oyun hakkında her geçen gün daha fazla bilgi internette yayılıyor. Bu bilgiler doğrultusunda oyun detayları, sistem gereksinimleri ve benzeri konularda detaylar elde ediliyor. GTA’nın yenilenmiş oyunları için minimum ve tavsiye edilen sistem gereksinimlerine erişebilirsiniz.

GTA The Trilogy Definitive Edition Sistem Gereksinimleri Nedir?

Rockstar tarafından piyasaya sürülen popüler oyun serisi GTA için yeni bir üçleme yayınlanıyor. Bu üçleme için minimum ve tavsiye edilen sistem gereksinimler yayınlandı. Donanımları yeterli olan kişiler oyunları oynama fırsatına sahip olacak. Sistem gereksinimleri şu şekildedir:

Minimum
  • İşlemci – Intel Core i5 2500K veya AMD FX 6300
  • Ram – 8GB
  • Ekran Kartı – Nvidia GeForce GTX 760 veya AMD Radeon R9 280
  • Depolama – 45 GB
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
  • İşlemci – Inter Core i7 6700K veya AMD Ryzen 5 2600
  • Ram – 16 GB
  • Ekran Kartı – Nvidia GeForce GTX 970 ya da AMD Radeon RX 570

GTA serisine ait yenilenmiş üçleme için gerekli olan sistem gereksinimleri bu şekildedir.

GTA Trilogy İçin Minimum Sistem Gereksinimleri

Yeni bir oyun piyasaya sürüleceği zaman kullanıcıların en fazla merak ettiği şey sistem gereksinimleri oluyor. GTA serisinin yenilenmiş üç oyunundan oluşan GTA Trilogy için de sistem gereksinimleri belli oldu. Oyunu oynamak için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri kapsamında Intel Core i5 2500K işlemci gerekiyor. Aynı zamanda bunun dengi olan AMD FX 6300 işlemci de yeterlidir. Ram bakımından ise minimum 8GB’a ihtiyaç duyuluyor.

Belirtmek gerekir ki oyun için en önemli parçalardan birisi olan ekran kartında minimum Nvidia GeForce GTX 760 veya AMD Radeon R9 280 kartlarının olması gerekiyor. En az bu ekran kartlarının gücü ile oyunu oynamak mümkündür. Bununla birlikte indirilmesi için gerekli olan depolama alanı ise en az 45 GB oluyor. GTA Trilogy oyununu oynamak için kişilerin en az bu sistem gereksinimlerini karşılaması gerekir.

GTA Trilogy İçin Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

Rockstar oyun şirketi tarafından yapılan yeni oyun üçlemesi için tavsiye edilen sistem gereksinimleri ile sorunsuz bir şekilde oyunu oynanması mümkündür. GTA Trilogy için tavsiye edilen sistem gereksinimleri kapsamında Intel Core i7 6700K işlemci yeterlidir. Aynı zamanda buna eşdeğer bir güçte olan Ryzen 5 2600 işlemcisi de kullanılabilir. Ekran kartı olarak da Nvidia GeForce GTX 970 ya da AMD Radeon RX 570 ekran kartına ihtiyaç duyulur. Tavsiye edilen Ram ise 16 GB düzeyindedir.

Bunların yanı sıra yine minimum ile aynı olarak en az 45 GB depolama alanına ihtiyaç duyulur. Oyunu iyi bir kalitede ve akıcı bir şekilde oynamak için tavsiye edilen bu sistem gereksinimlerine sahip olmak gerekir. Yıllardır herkes tarafından bilinen ve oynana GTA oyunları böylece daha iyi grafikler ile oynanabilecek. Yapılan geliştirmeler neticesinde oyun severler büyük heyecanla bekliyor.

GTA Trilogy Hangi Oyunları İçeriyor?

GTA The Trilogy The Definitive Edition adıyla çıkacak olan oyun, döneminin en popüler ve en çok oynanan oyunlarını içeriyor. Bu oyunlar günümüzde dahi oynana oyunlardır. İlk olarak GTA 3 oyunu yer alıyor. Daha sonra ise sonraki oyun olan GTA Vice City yer alıyor. Son oyun olarak ise Vice City’den sonra çıkan GTA San Andreas yer alıyor.

Yıllardır bilinen ve oynanan bu oyunlar yenilenmiş bir şekilde oyun severlerin karşısına çıkıyor. Yenilenmiş versiyon da çevresel geliştirmeler yapılarak yeni aydınlatmalar sağlanıyor. Aynı zamanda dokuların çözünürlükleri daha yüksek olurken çizim detayları da artırılıyor. Oynanış açısından ele alındığında ise GTA V ile benzer olacağı biliniyor.

Oy Verin!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir