1. Anasayfa
  2. Genel

HP Victus 16 Dizüstü Oyun Bilgisayarı

HP Victus 16 Dizüstü Oyun Bilgisayarı

HP, Güç Soğutmalı ve OMEN Gaming Hub’lı Victus 16 Dizüstü Oyun Bilgisayarlarını Piyasaya Sürdü
Oyun severlerin beklediği müjdeli haber geldi. HP oyun severlerin performans beklentilerini karşılamak için tasarladığı Omen gamign hub’lı victus 16 dizüstü oyun bilgisayarını piyasaya sürdü. Gaming hub oyun performansı için CPU ile GPU arasında görev dağılımı yaparak bilgisayarın aşırı ısınmasının önüne geçerek gerçek bir performans sunuyor. Bilgisayar oyunları denilince pek sıradan bir durum olan aşırı ısınma sorunları laptoplar söz konusu olduğunda daha fazla ön plana çıkıyor.

Bu sorunun farkında olan HP bu nedenle diz üstü bilgisayarda istenilen nitelikleri karşılayacak ürünler tasarlıyor. Oyun severlerin merakla beklediği yeni sistem ile birlikte aynı zamanda oyun oynarken en üst seviye performans yakalanmış olur. Söz konusu oyunları oynarken kasılmalardan şikâyetçi iseniz HP markasının oyun özellikli bu yeni modelini deneyebilirsiniz. Oyunlarda performans arttırımı ya da ofis işleri için dengeli bir kullanım için HP ürünü tam size göre.

Performans Ayarlaması Yapın

Günümüzde bilgisayarların çoklu amaçlar dâhilinde kullanımı önem taşır. Örneğin oyun için ayrı performanslar gerekirken pil ömrü için ise ayrı bir ayar gerekir. Ya da ofis kullanımı gibi fazla enerji tüketmeyen ve bilgisayarı yormayan aktiviteler için performans ayarlarının değiştirilmesi gerekir. Bu aşamada HP sunduğu yeni özellikle diz üstü bilgisayar ile beklentileri karşılamaktadır.

Söz konusu ürün Omen Gaming Hub ara yüzü ile oyun severlerin beklentilerini karşılamak üzere tasarlanmış bir üründür. Bunun yanında ürünün kullanımı ile birlikte insanların bilgisayar kullanımı sırasında yaşadıkları yüksek sıcaklık değeri sorunları da en aza indirilmiş olur. Manuel olarak da ayarlanabilen performans ayarları etkin bir pil kullanımı gibi avantajlar sağlar. Gerek işlemci mimarisi gerekse de yazılımsal kısımda sunulan destekler ile birlikte performansta beklentiler karşılanmış olur.

Oyun severlerin ya da ofis kullanıcılarının severek kullanabilecekleri özellikler taşıyan ürün son kullanıcıya tam hazır olarak sunuluyor. Size sadece oyunun zevkini çıkarmak kalıyor. Yine söz konusu ürün sayesinde oyun kasma sorunlarının da tarihe karışması bekleniyor. Güçlü CPU ve GPU desteği ile beklentileri karşılayan ürün piyasaya sürülmüş durumda.

Victus Özellikleri

Bilgisayarda anlık hızı anlatmaya yarayan bir birim olan ön bellek aynı zamanda hızlı hareket kabiliyeti gerektiren oyunlarda dikkat çekiyor. Bunun yanında bu bellek değeri HP victus 16 bilgisayarında 16 MB gibi yüksek değerler olarak sunulmuş durumda. Bu da bilgisayarın tam bir performans canavarı olmasına imkan tanıyor.
İşlemci olarak 6 çekirdekli AMD Ryzen 5 işlemcisi kullanılmış durumda. Söz konusu işlemci 4,2 Ghz hızlarında kadar destek veriyor. Bellek kısmında ise 16 GB bellek kapasitesi sayesinde en iyi oyunları oynamak mümkün olur. Günümüzde bu nedenlerden dolayı tercih edilen oyun aynı zamanda DDR4 ram bellek kullanılarak daha iyi performans elde edilmesi sağlanmış oluyor.

Ürünün yüksek özellikleri ve donanım tarafından yapılan iyileştirmeler performans beklentilerini karşılama noktasında ön plana çıkıyor. Bunların yanında bilgisayarların hızlandırılması noktasında öne çıkan yazılım desteği ile amacınıza özel performans amaçları dâhilinde bilgisayarı ayarlamak mümkün olur. Son zamanlarda hem oyun hem de ofis amaçları için kullanılabilecek bilgisayarlara yönelen kullanıcılar ekonomiklik ve performans olarak beklentileri karşılayan çözümlerden yararlanıyorlar. Günümüzde bu özellikleri ile birlikte ön plana çıkan bu ürün birçok kullanıcının beklentilerini karşılama açısından değer taşıyor. Siz de bu ürünleri kullanarak nitelikli oyunlar oynayabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünlerin kullanımı ile birlikte insanların bir bilgisayardan en etkin sonuçları alması da mümkün oluyor.

Oyun Severler İçin Tümleşik Ara yüz

Oyun severler oyun performansını en üst seviyeye çıkarmak için overclock dışında aynı zamanda yazılımsal destek arıyorlar. Bu nedenle de yeni ürünlerin yazılım desteği noktasında daha fazla artısı bulunuyor. Bu aşamada HP yeni diz üstü bilgisayarında oyun severlerin beklentilerini karşılamak üzere yazılımsal destekler sunarak birçok ayarın yapılmasına imkân tanıyor.

Bu ayarlar ile birlikte insanların oyun oynayabilmesi noktasında beklentilerini karşılayan çözümler sunuluyor. Özellikle oyun severlerin beklentilerini karşılayan bu ürünlerin kullanımı aşamasında sıcaklık pil kullanımı ya da performans ayarlamalarının yazılım üzerinden yapılması kullanıcılara daha fazla hareket alanı bırakıyor. Ülkemizde bu ürünün kullanımı son aşamada müşteriler tarafından tercih ediliyor.

Oy Verin!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir