1. Anasayfa
  2. Minecraft

Minecraft Pasta Yapımı Nasıl Olur?

Minecraft Pasta Yapımı Nasıl Olur?

Minecraft pasta yapımı oyunda hayatta kalmanız için önemli bir avantaj sunuyor. Doyurucu ve lezzetli bir öğünü karakterinize vermeniz için çok yararlı olacak pasta yapımı aynı zamanda karakterin güç kazanmasına da yardımcı olacak. Minecraft pasta tarifi ile birlikte çok kolay şekilde karakteriniz için özel bir yiyecek hazırlayabilirsiniz.

Minecraft Pasta Yapımı İçin Malzemeler

Minecraft pasta yapımı için malzemeler gereklidir. Bu malzemelere sahip olduktan sonra pastanızı yapabilirsiniz. Pastayı yaptıktan sonra dilerseniz karakterinize bunu yedirebilir, isterseniz envantere koyarak istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.

Minecraft pasta yapımı için bazı malzemeleri temin etmeniz gerekiyor. Bu malzemeleri etraftan bulabileceğiniz gibi kendi yapacağınız tarım ve hayvancılık ile üretebilirsiniz. Minecraft ürün üretmek için çiftliğinizi kurduğunuzda daha kolay pasta yapımını olanaklı kılar.

  • 3 buğday
  • 1 yumurta
  • 3 süt
  • 2 şeker pasta yapımı için yeterli olacaktır.

Minecraft Pasta Tarifi

Minecraft pasta tarifi için şu adımları uygulamalısınız;

  • İlk olarak üretim menüsünü açın. 3 x 3 boyutlarında olacak üretim tezgahına ulaşın.
  • Sonraki adımda pastayı yapmak için malzemeleri eklemeniz gerekiyor. Üretim menüsünün içinde 3 x 3 üretim ızgarasından oluşacak bir üretim alanı göreceksiniz. Pastayı yapmak için 3 x 3 üretim ızgarasına 3 buğday, 2 şeker, 1 yumurta ve 3 buğdayı yerleştirin.
  • Pasta yapımı sırasında malzemeleri doğru olarak yerleştirmeye dikkat etmelisiniz. Süt kovalarını yan yana, buğdayları yan yana, orta kısma da şeker ve yumurtayı koyacak şekilde yerleştirme yapmalısınız.
  • Malzemeleri yerleştirmek için ilk sırada süt, ikinci sırada şeker + yumurta + şeker, üçüncü sırada buğday şeklinde yerleştirme yapmalısınız.
  • Bu şekilde malzemeleri yerleştirdiğinizde sağdaki kutuda pasta görünecektir. Pastayı yaptıktan sonra envanterinize taşıyabilirsiniz. Üç boş süt kovasını da yine envanterinize alabilirsiniz.

Minecraft Yumurta Nasıl Bulunur?

Minecraft Tavuk

Minecraft yumurta bulmak için ilk olarak haritanın çevresinde tavuk arayabilirsiniz. Bulduğunuz tavukları eve getirmek istiyorsanız çimenleri kırarak kendinize tohum alabilirsiniz. Elinizde tohum olduğunda tavuklar sizi takip edecektir. Eve tavuklar geldikten sonra bir yere kapatabilirsiniz. Kapatılan tavuklar bir süre sonra yumurtlayacaktır. Ortalama bir tavuğun yumurtlama süresi 5 – 10 dakika aralığındadır.

Minecraft Süt Nasıl Bulunur?

Minecraft İnek

Minecraft pasta yapmak için süt ana malzemeler arasında bulunuyor. Bu yüzden süt bulmalısınız. İlk olarak haritada inek aramanız gerekiyor. İneği bulduktan sonra evinize getirmek için ise elinizde buğday olmalı. Buğdayı ise tarla yaparak veya çevredeki tarlalardan toplayarak elde etmeniz mümkün. Buğdayı elinize aldıktan sonra ise çevredeki tüm inekler peşinizden gelecektir. İnekler evinize geldikten sonra etraflarını çitler ile kapatın. İneklerin çoğalmasını istiyorsanız çiftleşmeleri gerektiğini unutmayın. Bunun için ise iki ineğe birer tane buğday vermelisiniz. Bu sayede çiftlik kurmanız kolay olacaktır. Sonrasında ise ineklerin yanına kovayla gittiğinizde süt sağabilirsiniz.

Minecraft Kova Nasıl Bulunur?

Minecraft Kova Yapımı

Minecraft kova bulmak için üretim yapmanız gerekiyor. Kovalar pasta yapımında sütü taşımak için kullanılıyor. Kovaların elde edilmesi için ise üç tane demir sahibi olmalısınız. Demir bulabilmek için madene inebilirsiniz. Etrafınızda maden yoksa bu durumda yerin altını kazabilirsiniz. Fakat maden bulunuyorsa buraya girmeden önce yeterli ekipmanlara sahip olmalısınız. Madene giriş yaptıktan sonra canavarlar karşınıza çıkacaktır. Canavarlardan kendinizi savunmak istiyorsanız eğer zırh giyinmeli ve bir tane de kılıca sahip olmalısınız. Madene iniş yaptıktan sonra ise demir bulmak için keşfe çıkmalısınız. Keşif süreniz ne kadar çok olursa demiri bulmak da o kadar kolay olacaktır.

Madene iniş yaptıktan sonra bulduğunuz demirleri kova haline getirmek için önce külçeye çevirmeniz gerekiyor. Bunu yapabilmek için de fırın gerekiyor. Fırının çalışması için ise kömür sahibi olmalısınız. Demiri bu işlem ile külçeye çevirebilir veya kendinize zırh, silah, eşyalar yapabilirsiniz.

Fırını bulduktan sonra tüm demir cevherini ocağın üst kısmına koyun ve altına da bol miktarda kömür koyun. Sonrasında ise demir cevherleri külçe haline gelecektir. Ardından çalışma masasının yardımı ile kendinize kova yapmanız mümkün olacaktır. Minecraft kolay pasta yapımı için üç adet süt gerektiği için bu tarif için üç tane kovaya ihtiyacınız bulunuyor. Bu yüzden kova yapımı sırasında üç tane yapmaya dikkat etmelisiniz.

Elde edeceğiniz pasta ise tüm bu zahmete değecek ve karakteriniz özel bir lezzeti tadacak!

Siz de bir Minecraft sunucusu kiralayarak arkadaşlarınızla birlikte malzemeleri temin ettikten sonra lezzetli bir pasta yapabilirsiniz.

Oy Verin!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir