1. Anasayfa
  2. Genel

Rust Oyuncuları Artık Twitch Drop Kazanabiliyor

Rust Oyuncuları Artık Twitch Drop Kazanabiliyor

Rust uzun süredir bilinen ve sevilen bir hayatta kalma oyunu. Fakat özellikle son dönemlerde yayıncıların oyunu sıklıkla ve saatlerce oynamaları neticesinde oyun daha popüler bir hale gelmiş durumda. Rust yapımcısı da bu fırsatı kaçırmak istemiyor olacak ki Twitch Drop özelliği sayesinde oyunculara bol bol hediye dağıtıyor. Rust oynayanlardan biriyseniz ve oyun yayınlarını izlerken bir yandan da hediye kazanmak istiyorsanız bu yayınları kaçırmamanızda fayda var.

Daha önce çoktan tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş olan oyunları oynayarak yeniden hayat veren Twitch yayıncıları bu kez de Rust için sihirli bir dokunuş yaptı. 2013’te erken erişime açılan ve 2018’de tam sürüm olarak yayınlanan oyun hatrı sayılır bir kitleye sahip olsa da pek de göz önünde değildi. 2021 yılının başlarında ünlü Twitch yayıncılarının Rust oynamaya başlamasıyla birlikte Rust’ı oynayanların sayısı önemli ölçüde arttı. Oyunun günlük oyuncu sayısı 100 binin üstüne çıktı ve birçok yeni oyuncu da oyunu satın almaya başladı. Oyuncu sayısının artmasıyla birlikte altın dönemini yaşayan oyunun Twitch yayınlarını takip ediyorsanız artık oyun içi ürünler kazanmaya başlayabilirsiniz.

rust twitch drop

Rust yayını izlerken nasıl Twitch drop kazanılır?

Devamlı olarak Rust yayınları izleyen biriyseniz ekstra bir çaba harcamanıza gerek yok. Rust oynuyor ancak yayın izlemiyorsanız artık yayınları kaçırmamak için iyi bir nedeniniz var. Twitch’te dropların aktif olduğu belirtilen yayınları belirli bir süre izlerseniz hediyeleriniz anında hesabınıza tanımlanır.

Yayın izlerken ödül kazanmak için öncelikle buradaki siteye giderek Steam ile Twitch bağlantısını gerçekleştirmelisiniz. Her iki platformun da bilgilerini girdiğinizde eşleşme saniyeler içerisinde tamamlanmış olacaktır.

Hesap eşleştirmeyi yaptıktan sonra artık oyun içi hediyeler kazanmaya hazırsınız. Buradan ulaştığınız listedeki tüm yayınlarda Twitch durum aktif durumdadır. İzlediğiniz yayının hediye verip vermediğini anlamak için etiketlerine göz atmanız yeterlidir. Yayın etiketlerinde “Droplar etkin” yazısını gördüğünüzde bu yayının belirli bir süre izlenme karşılığında hediye verdiğini anlayabilirsiniz.

Hediyenin büyüklüğüne göre gerekli olan izlenme süresi farklılık gösteriyor. Örneğin bir pantolon için 2 saatlik bir izlenme yeterli olurken tabanca alabilmek için 8 saat izlemeniz gerekiyor.

Diğer oyunlarla karşılaştırdığımızda Rust’ın Twitch drops için istenen sürenin biraz uzun olduğunu söylemek mümkün. Fakat halihazırda oyunun müdavimlerinden biriyseniz zaman su gibi akıp geçecektir.

Rust sunucusu açmak mı istiyorsunuz? Buradan sunucu sayfamıza ulaşabilir ve sunucunuzu dakikalar içerisinde kurabilirsiniz.

Oy Verin!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir