1. Anasayfa
  2. Genel

Unturned Sandık Yapımı Nasıl Olur?

Unturned Sandık Yapımı Nasıl Olur?

Unturned oyununda sandık yapımı önemli bir unsurdur. Sandık işçiliği ile nitelikli bir şekilde sandık oluşturmak mümkündür. Sandık oyunda yer alan en önemli nesneler arasında yer almaktadır. Sandıklar sayesinde ürünleri kaynakları ve mühimmatı kolay bir şekilde depolamak mümkündür. Böylece ölülerin ani bir saldırısında ürünlerin ya da kaynakların saklanması daha kolay hale gelir. Aynı zamanda hayatta kalabilmek için de bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Smartly Dressed Games tarafından geliştirilen bu oyun aynı zamanda minecraft benzeri özellikler taşıyan bir oyundur. Bu nedenle oyunda hem bireysel hem de çok oyunculu oyunlar oynamak mümkündür.

Sandık yapımı için çeşitli nesnelerin ve itemlerin bir araya getirilmesi gerekir. Aynı zamanda bu ürünlerin dışında sandık yapımı önemli bir unsur olup her oyuncu nasıl bunu geliştireceğini bilemez. Bu nedenle bu yazımızda bu sandık geliştirme aşamalarından ve sandık geliştirme avantajlarından yararlanabilirsiniz. Unturned unity oyun motoru ile geliştirilmiş bir oyun olup oyunda birçok farklı mod bulunur. Aynı zamanda oyunda hızlı bir şekilde ilerlemek için oyunun kuralları ve püf noktalarına dikkat etmek gerekir.

Sandık geliştirme avantajları

Büyük bir kapasite elde etmek için kullanılabilir. Bir sırt çantasından daha fazla kapasiteye sahiptir. Aynı zamanda ağırlık olarak da daha fazla ağırlık taşımaya imkan tanır. Sıkılık anlamında da sandık oluşturmak gereklidir. Doldurulmuş tonoz saklamak için sandıklardan yararlanılır. Ana üssün kaybolması durumunda farklı birkaç yerde tonoz saklamak için kullanılır.

İçeriklerin güvenliğinin sağlanması için de yine sandık kullanımı gerekir. Sandık yüksek koruma sağlarlar. Gizli nesnelere diğer oyuncuların engellenmesinde sandık kullanımı önemlidir. Diğer oyuncular sizlere ait gizli nesnelere ulaşmak için sandığı kırmak zorundadır. Sandık geliştirme bu avantajları ile ön plana çıkar. Bu nedenle kullanıcılar tarafından nasıl yapıldığı merak edilir.

Sandık Kurulumu

Unturned oyununda kullanılan her bir sandığın farklı özellikleri bulunur. Ahşap çerçeve ve üç tane benzer haç kullanılarak sandık oluşturmak mümkündür. Bunun yanında sandık çeşitleri de farklılık gösterir. Metal sandıklar buna örnektir. Oyuncunun sandık üretebilmesi ve gereken malzemeleri bir araya getirebilmesi için en az 2 level olması gerekir. Bunun yanında üç birim de hurda metal sandık üretimi sırasında kullanılır.

Yine sandık geliştirme yemek pişirme eşya oluşturma gibi becerilerin gelişimi gibi bir gelişim gerektirir. Uzaktan savaş için silah kullanma ya da benzeri becerilerin gelişebilmesi için de sandık kullanımı gereklidir. Yani bazı eylemleri yerine getirirken her becerinin gelişmesi mümkündür. Aynı zamanda 1 adet ahşap kutu ve 3 adet çapraz malzeme ile sandık kurulumu da yapılabilir. Sandıklar sayesinde oyunda daha hızlı ilerlemek mümkün olur. Sandık oyuncunun değerli eşyalarını saklamak için kullanılan bir unsur olup aynı zamanda sandık kurulumu ile birlikte oyuncunun diğer oyunculardan gelen tehditlere karşı hazırlıklı olması mümkün olur. Günümüzde bu nedenlerden dolayı oyun kurulumu ile ilgili detaylar arasında sandık kurulumu başta gelir. Sandık kurulumu ile oyunda rakiplerinize karşı daha iyi olabilirsiniz.

Sandık Tasarım İpuçları

Sandıkların yardımı ile yeni bir barınak alanı oluşturmak da mümkündür. Elinizde bulunan ögelerin mükemmel bir şekilde depolanmasını mümkün kılar. Bu depolar sayesinde daha fazla kaynak geliştirmek ve aynı zamanda bulduğunuz item ya da nesneleri güvenli bir şekilde depolamak mümkündür. Fakat bu sandıklar aynı zamanda diğer oyuncuların da ilgisini çeker.

Diğer oyuncuların sandıklarınızı patlatmamaları için onları ayrı bir odada bulundurmanız gerekir. Aynı zamanda bu odaya erişiminin zor olması için de yine etrafının çift çit ile çevrili olması gerekir. Yine bu malzemelerin güvenli bir şekilde düşmanlardan uzak tutulması için birçok tuzak kurulması gerekir. Yine düşmanları yanıltmak için boş depolar kullanmak gerekir. Böylelikle depoların düşmanların ilgisini çekmesi ve asıl depodan uzak durması mümkün olur.

Sandığın içerisine ne konulacağı da bir diğer önemli konudur. Bu konuda kolayca erişilebilen malzemelerin kullanılması ve sandıkta tutulmaması gerekir. Bu tür malzemeler sandıkları sıkıştırabilir. Bu nedenle oyunda daha önemli malzemeleri depolamak için sandıkta tutmak yerinde olacaktır. Örneğin silahları ilaçları ya da elektrik kaynakları gibi malzemeleri sandıklarda tutmak yerinde olacaktır. Oyunda sandık kullanmak bu açılardan önem taşır. Oyuncuların değerli eşyalarını korumaları için sandıkların kullanımı ön plana çıkar.

Oy Verin!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir