1. Anasayfa
  2. Genel

CS GO 2021 Yılı için 60 TL Altı En İyi 5 Skin

CS GO 2021 Yılı  için 60 TL Altı En İyi 5 Skin

CS GO 2021 Yılı için 60 TL Altı En İyi 5 Skin

CS GO oyunu oynamayan kişiler bile oyuncu skinlerinin ne kadar önemli ve popüler olduğunu bilirler. Oyunda yer alan her silahı için farklı renk desen ve görünüşlerde sayısız skinler bulunmaktadır. Göz zevkinize uygun görsel açıdan beğendiğiniz birçok skini satın almayı tercih edebilirsiniz. Sayıları binleri bulan skinler arasında mutlaka hoşunuza giden ve beğeneceğiniz şeyler çıkacaktır. CS GO skinlerinin fiyatları doğal olarak değişkenlik göstermektedir. Bazıları oldukça cüzi miktarlar ile satışa sunulurken bazıları dudak uçuklatan fiyatlar üzerinden satışa çıkarılmaktadır. Bu fiyat farklılığının en büyük sebebi, skinlerin sahip olduğu görsel özelliklerdir.


Yüksek fiyat üzerinden satışa sunulan skinler nadir skinler olup, dünya üzerinde oldukça az kişide bulunduğu için ücretleri yüksek olmaktadır. CS GO skinlerinin ekstradan herhangi bir fonksiyonel ya da özelliği bulunmamaktadır. Bunların özelliği, almış olduğunuz silahların daha çok hasar vermesini ya da daha çok mermiye sahip olmasına yardımcı olmaz. Bu skinlerin kullanım amacı tamamen görsellikle ilgilidir. Oyuncuların göz renkleri bütçelerine uygun skinleri satın alarak daha keyifli bir şekilde oyun içinde yer almaları sağlanmaktadır. Bunun dışında hiçbir şekilde ekstradan özellikleri bulunmamaktadır.

CS GO Skin Ne İşe Yarar?​

CS GO oyununda kullanmış olduğunuz silahların görsel açıdan daha hoş görünmesini istiyorsanız, bunu sağlamak için skinler en büyük yardımcınız olacaktır. Oyundaki silahlardan bıçaklara kadar birçok eşya için skin çeşitleri bulunmaktadır. Skinleri kasalardan kolay bir şekilde düşünmek mümkündür. Fakat bunun için kasaları açmanız ve bunu anahtarla gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Oyunda karşınıza çıkan bazı skinler oldukça değerli olmaktadır. Oyun içerisinde Pay to Win sistemi olmadığı için bu skinler değiştiğinde size herhangi bir artı ya da avantaj getirmeyecektir. Kasaların içerisinden silahlar ve bıçaklar düşmektedir fakat bıçaklar CS GO oyununda kasalardan en nadir düşen eşyalar arasında yer almaktadır. Oyun videolarını az da olsa incelediğinizde, bıçak düşerek kişilerin vermiş olduğu çılgın tepkileri görebilirsiniz. Silahınızı sol ele alarak daha estetik bir görüntü elde edebilirsiniz. Silahınızı sol elinize nasıl alabileceğinizi bilmiyorsanız bu konumuza gidebilirsiniz.

En Ucuz CS GO Skinler

Piyasada çok sayıda CS GO oyununa ait skinler yer alıyor. Bu skinleri satın almak için çok büyük bütçeleri bulunmayan kişilere, CS GO oyunu için en ucuz ama aynı zamanda en efsane sayılabilecek skinlerin listesini derledik. Bu en ucuz skinler ile 60 TL altı en iyi 5 skin türüne sizler için bir araya getirdik bahsetmiş olduğumuz skinlerin her biri 5 dolar civarında olup, gereğinden fazla para harcamadan iyi bir CS GO skini oluşturmanın en iyi yöntemleri arasında yer almaktadır.

  1. AK-47 Uncharted
    Bu Skin 5 dolar altında oldukça düşük bir fiyata sahip olup, aynı zamanda eşsiz bir görünümü sizlere sunmaktadır. Herkes tarafından kullanılan bir silahta muazzam bir görünüm sağlar. AK-47 Uncharted skini bu silah için fabrikadan yeni çıkmış gibi bir görünüm sağlae. Bu skin ahşap kapak ile birlikte enteresan oymaları ile dikkat çekmektedir. Oldukça güzel bir görünüme sahip olan bu skini severek kullanabilirsiniz.
  2. AK-47 Safety Net
    Ak-47 Safety Net skini en çok tercih edilen ucuz skinler arasında yer almaktadır. CS GO oyununda kullanabileceğiniz bu skin, size vahşi bir cazibeyi oyun içerisinde katacaktır. Aynı zamanda bu skinin mükemmel seviyede renk cümbüşüne sahip olması da görsel açıdan sizi ve oyunda karşınıza çıkanları etkileyecek.
  3. AWP Sun In Leo
    AWP Sun In Leo, CS GO oyunundaki skinler arasında gizli bir mücevher gibi yaygın bir şekilde kullanılmamasına rağmen oldukça güzel bir skin olarak seçenekler arasında yer almaktadır. Bu skini kullanarak oyun içerisinde ön plana çıkabilir, üstelik bunu düşük bir ücret ile kolay bir şekilde yerine getirebilirsiniz.
  4. AWP Acheron
    AWP Acheron, adını Yunan mitolojisindeki yeraltı nehri tanrısından almaktadır. Üzerinde oldukça ürkütücü resimler bulunmaktadır. Kafatasları kemikler ve birçok renk ile oluşturulan bu skin, usta oyuncular için ölümcül bir görünüm sağlayarak silahınızın daha güzel görünmesini sağlayacaktır.
  5. AUG Aristocrat
    AUG Aristocrat adından belli olduğu gibi AUG seçiminin vermek istediği mesajı net bir şekilde sunmaktadır. Bu skin genellikle koyu mavi renkte oluşmakla beraber, yaymış olduğu zenginlik açısından oldukça muhteşem bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır.
Oy Verin!
[Toplam: 1 Ortalama: 4]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir