1. Anasayfa
  2. Genel

Gravity Google Nedir?  

Gravity Google Nedir?  

Oldukça popüler Google arama motorunun hem dünya çapında hem de ülkemizde milyonlarca kullanıcısı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu arama motoru, yalnızca hedef kitlesini eğlendirmek için birçok şey yapmaktadır. Gravity Google, Google’ın gerçekleştirebildiği birçok numaradan biri.  

Google arama motoru arayüzü, Gravity Google adındaki hilelerle daha eğlenceli hale getirilmektedir. Özel olarak geliştirilen Google Gravity yazılımı, Google’ın çeşitli oyun ve efektlerle daha eğlenceli hale gelmesini sağlamaktadır.

Gravity Goggle, yazılım kodu Javascript’tir. Google Gravity, yaratıcı programcı ekip tarafından oluşturulmuştur ve “Kendimi Şanslı Hissediyorum” butonu tıklanarakdaha eğlenceli bir hale getirilebilmektedir. Gravity Google, Google’daki ana sayfanın kontrolünü ele alan bir web uygulamasıdır. Bu uygulama; arama çubuğu, diğer seçenekler, düğmeler, diller gibi içeriklerin ekrandan düştüğünü görmenizi sağlar. Google’da gördüğünüz her şey yerçekimi nedeniyle aşağı düşüyormuş gibi görünür.

Google Yerçekimi Hilesi Nedir?

Google yerçekimi hilesi programları, Google’ı ziyaret eden kişilerin eğlenmesi için oluşturulmuştur. Arama motoru, kullanıcıların internet üzerinden birçok bilgiye, konumlara, faaliyetlere erişmesine izin vermektedir. Bu, genç bir şirkettir ve kullanıcılarının Google ile eğlenmesine ve etkileşim kurmasına da izin vermektedir. Google yerçekimi hilesi programları, cihaza hiçbir şekilde zarar vermemektedir. Kullanımı güvenli olan Gravity Google ile Google’da görülen her şey düşüyormuş gibi görünür.

Google Nasıl Sıfır Yerçekimine Sahip?

Yerçekimi gibi düşen bir Google arama sayfasıyla arkadaşlarınızı kandırmak ister misiniz? Gravity Google; diğer birçok oyun, şaka ve efektle birlikte, Google arama motorunda gizlenen birçok eğlenceli “Paskalya yumurtası”ndan biridir. Google Gravity’yi kullanmak için bir web tarayıcısında Google ana sayfasını ziyaret ederek başlayabilirsiniz. Arama çubuğuna “Google Gravity” yazın ve ardından Gravity Google sayfasını yüklemek için “Kendimi Şanslı Hissediyorum” seçeneğine tıklayın. 

Google Yerçekimi Bir Oyun mu?

Google Yerçekimi Bir Oyun mu?

Google yerçekimi hilesi yıllardır vardır. Orijinal Google yerçekimi numarası, 2009 yılında Ricardo Cabello tarafından oluşturulmuştur. Arama motoru devi eğlenceyi seven bir şirket olarak bilinmektedir ve kullanıcılarını eğlendirmek için bir dizi numara, e-yumurta ve 1 Nisan şakası yaratmıştır. Gravity Google, web tarayıcınızda Google’ın arama sayfası öğeleri çöküyormuş gibi bir görsel oluşturan bir JavaScript programıdır.

Bay Doob Google Kimdir?

Yerçekimini düşündüğümüzde genellikle aklımıza ilk gelen şey, bu gezegendeki işleyiş şeklimizin temelini keşfeden Isaac Newton’un kafasına elmanın düşme şeklidir. Dik durmak, yürüyebilmek ve uçup gitmemek, tansiyona sahip olmak ve bunun gibi birçok şey, yerçekimi adı verilen tek ve basit bir kuvvete bağlanabilir. Peki, Mr Doob Gravity Google nedir ve tam olarak nasıl çalışır? Gizemli deha Ricardo Cabello yani Bay Doob, genellikle bir Javascript 3B kitaplığı olan three.js’nin yaratıcısı olarak tanınır.

Tüm Mr Doob Oyunları Nelerdir?

Mr. Doob oyunları arasında, aşağıdaki en favori oyunlar yer almaktadır:

  • Clouds
  • Obsidian
  • Kinect+WebGL
  • GLSL Sandbox
  • Voxels Liquid
  • 3D Waveform
  • Beach Balls

Google Hangi Hileleri Yapabilir?

Google Hangi Hileleri Yapabilir?

Google arama motorunun bilinmeyen ve birbirinden farklı özellikleri bulunmaktadır. Bu arama motorunda kullanılabilecek bazı hilelerle Google arama motorunda bazı değişiklikler yapılabilmektedir. Buna ilizyon gösterileri de dahildir. Bu hileleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. Hacker Simulasyonu, yani Hacker Prank Simulator
  2. Arama Motorunun 360 Derece Dönmesi
  3. 3 Boyutlu Canlılar
  4. Göz Kırpma Hilesi
  5. Sağ Eyimli Sonuçlar
  6. Yerçekimini Sıfırlamak
  7. Sonsuza Kadar Devam Eden Animasyon
  8. İnternet Olmadan Google’de Oyun Oynamak
  9. Uçuş Similatörü

10 Google Paskalya Yumurtası Nedir?

Bunu bilmiyor olabilirsiniz, ancak Google aramanıza yazabileceğiniz, biraz tuhaf ama çok güzel sonuçlar verecek bazı ifadeler vardır. Aramalar için en havalı Google Paskalya yumurtalarının bir listesi şu şekildedir:

  1. Atarı Breakout
  2. Blink HTML
  3. ASKEW
  4. Do a Barrel Roll
  5. Beam Me Up, Scotty
  6. What Does The Fox Say?
  7. Google 1998
  8. Pacman
  9. Zerg Rush
  10. Six Degrees Of Kevin Bacon

Google’ın 10 Sırrı Nelerdir?

Goggle, teknoloji dünyasının devlerinden birisi olarak kabul edilmektedir. Google, Gravity Google ve daha fazlası ile kullanıcılarını eğlendiren uygulamalar sunmaktadır. En eğlenceli Google hilelerinden bir tanesi, uçağın ekseni üzerinde tam devir yapması sırrıdır. Bunun dışında Blink HTML, ASKEW, Six Degrees Of Kevin Bacon, Anagram, Zerg Koşusu, Gravityy Google, Atari Brekout, Thanos, Google 1998 ve Packman Google arama motorunun 10 önemli sırrıdır.

Gizli Google Hileleri Nelerdir?

Hiç şüphesiz Goggle, dünyanın en çok tıklanan arama motoru. Bu en çok tıklanan atama motorunun birçok gizli özellikleri ve gizli hileleri de bulunmakta. Bu gizli hileler, bazı gizli komutlarla denenebilmektedir. Bu hilelerin eğlenceli olmalarının yanı sıra şaşırtıcı oldukları da söylenebilir. Bu gizli hilelerin en büyük özelliği ise oyun oynanmasını sağlamasıdır.  Örneğin, internet kullanıcısı eğer Çarkıfelek oyunu oynamak istiyorsa Google üzerinden “spinner” kelimesini aratır.

Böylece kullanıcının karşısına küçük bir çarkıfelek oyunu çıkmaktadır. Google üzerinden aynı zamanda, canlıları üç boyutlu olarak görebilmek de mümkün. Bunun için yapılması gereken cep telefonundan Google uygulamasına girmek ve aramak istenen hayvanın adını yazmaktır. Hayvanın adı yazılıp aratıldığında, “3D olarak göster” butonu ile karşılaşılmaktadır. Buraya tıklandığı zaman, aranan hayvanın iç boyutlu görseli görülebilmektedir.  Ancak bu özellik, bir tek mobil uygulamada kullanılabilmektedir.

Google Gravity yazıp daha sonra “kendimi şanslı hissediyorum” butonuna tıklandığı zaman ise kullanıcının karşısına yerçekimsiz bir ana sayfa çıkmaktadır. Pacman oynamak isteyen kullanıcıların bir program veya mobil uygulama indirmesine gerek yoktur. Google üzerinden de bu oyun rahatlıkla oynanabilmektedir. Bunun için pacman kelimesini aratılır ve Doodle açılır. Böylece istenildiği kadar Pacman oynanabilir. Google’ın çeşitli hileleri arasındaki ASKEW aratılınca da ekran biraz sağa kayar.

Oy Verin!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]
İlginizi Çekebilir
Minecraft Forge Nedir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir