1. Anasayfa
  2. Genel

CS 2 Sınırsız Mermi Kodu Nedir? Nasıl Kullanılır?

CS 2 Sınırsız Mermi Kodu Nedir? Nasıl Kullanılır?

CS 2 oynarken sonsuz merminiz olsaydı ne olurdu diye hiç düşündünüz mü? Derin düşüncelere dalmanıza gerek yok, çünkü bu yazımızdaki kod sayesinde oyunda sınırsız mermi kullanabileceksiniz. Böylece hedefi ilk birkaç seferde denk getiremeseniz bile sonsuz mermi sayesinde elbet bir süre sonra rakibinizi alt edebilirsiniz. CS 2 oynarken sınırsız mermi kodu kullanmak isterseniz aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir.

CS 2 sınırsız mermi kodu nasıl kullanılır?

Kodun nasıl kullanılacağına geçmeden önce kodun nerelerde kullanılabileceğini anlatmak daha doğru olacaktır. Tahmin edebileceğiniz gibi bu kodu rekabetçi modlarda kullanmanız mümkün değil. Yalnızca botlarla oynarken veya arkadaşlarınızla oynadığınız ve hilenin aktif olduğu sunucularda kullanabilirsiniz. Bu bilgiyi verdikten sonra kodun kullanımına geçebiliriz. Aşağıdaki adımları uygulayarak belirttiğimiz şartlardaki Counter Strike 2 sunucularında sınırsız mermi kodu kullanabilirsiniz.

  • Oyunu açın ve “é” tuşuyla konsolu aktif edin. Eğer bu tuşa basmanıza rağmen konsol açılmıyorsa oyun ayarlarına girerek geliştirici konsolunu aktif edebilirsiniz. Bu ayarı açtıktan sonra tuşa bastığınızda konsol açılacaktır.
  • Sunucuda kullanacağımız kodun etkin olabilmesi için hileyi aktif etmek gerekiyor. Bunu yapabilmek için “sv_cheats 1” kodunu yazın. Bu kod yazıldıktan sonra botlarla veya arkadaşlarınızla girmiş olduğunuz sunucuyu yeniden başlatın.
  • Sunucu yeniden başladıktan sonra tekrar konsolu açın ve “sm_cvar sv_infinite_ammo 1” kodunu girin. Kod girildikten sonra sunucuda sınırsız mermi kullanmaya başlayabilirsiniz. Oyunda aldığınız tüm silahların mermisi sonsuz olacak ve mermi bitmesi gibi bir durumla hiçbir zaman karşılaşmayacaksınız. Hileyi kapatmak için ise “sm_cvar sv_infinite_ammo 0” komutunu konsola girebilirsiniz.

Sınırsız mermi kodu sayesinde daha iyi antrenman yapabilirsiniz

Sınırsız mermi ile oynamanın keyifli kısmının yanı sıra bir de oyuna alışmanıza yardımcı bir yönü de bulunuyor. Normalde botlarla oynarken mermi sıkıntısı çekilebiliyor ancak bu kod sayesinde sorun ortadan kalkıyor. Kodu kullanarak tüm silahları istediğiniz gibi deneyebilir ve her silahın nasıl atışlar yaptığını kavrayarak oyunu daha iyi oynamaya başlayabilirsiniz.

CS 2’de silahları etkin bir şekilde kullanmanın yolu, silahların seri atışlarda verdiği tepkiyi bilmekten geçiyor. Sınırsız mermi kodunu yazdıktan sonra duvara ateş ederek silahın nasıl teptiğini görebilir ve buna uygun şekilde mouse hareketlerine çalışabilirsiniz.

Oy Verin!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir