1. Anasayfa
  2. Genel

En İyi Ücretsiz Bilgisayar Oyunu İndirebileceğiniz Siteler

En iyi ücretsiz oyun indirme siteleri hakkında hazırladığımız kaynaklar ile korsan oyun mağduru olmamanız adına bir adım atalım..

En İyi Ücretsiz Bilgisayar Oyunu İndirebileceğiniz Siteler

En İyi Ücretsiz Bilgisayar Oyunu İndirebileceğiniz Siteler

En iyi ücretsiz bilgisayar oyunu indirebileceğiniz siteleri ziyaret edip ve hiç para ödemeden, oyunları bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Daha önce ücretli olarak çıkan oyunlar birçoğu önerdiğimiz siteler içinde yer alıyor. Bilgisayar korsanlığına maruz kalmadan, yasal olarak aradığınız oyunlara sahip olabilirsiniz.

Steam

Dijital oyunları bulabileceğiniz popüler oyun sitelerinden biridir. Menüden ücretsiz oyunlar bölümüne giderek istediğiniz oyunu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Arama çubuğu, tür, kategori, özellik, işletim sistemi, ücretli, ücretsiz, demo gibi filtreleme seçeneklerini kullanarak oyun arayabilirsiniz.

Oyun haberleri, yeni çıkan, popüler, yakında çıkacak ve en çok satılan oyunları listeleyebilirsiniz. Binlerce ücretsiz ve demo oyun bulunmaktadır. Oyunların demosunu indirdikten sonra beğenirseniz, satın alabilirsiniz. Böylece her gördüğünüz ücretli oyuna hemen para ödememiş olursunuz.

Ücretsiz oyun indirmek için Steam’ın www.store.steampowered.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İtch.io

Bağımsız indie (video) oyunları bulabileceğiniz bir web sitesidir. 2000’li yıllarda oynadığınız oyunların bir çoğunu itch.io sitesinde bulabilirsiniz. Windows, macOS, Linux, Android, İOS ve web tabanlı oyunları indirebilirsiniz. Arama çubuğu ve kategorileri kullanarak sitede ücretli, ücretsiz, popüler, 3D oyunları bulabilirsiniz.

Ücretsiz oyun indirebilmek için www.itch.io/games/free sitesini inceleyebilirsiniz.

Gog

Steam’dan birçok kişi oyun satın almak istemiyor. Bunun nedeni, oyunların DRM olmasıdır. Gog’da yer alan oyunlar DRM’ye sahip değildir. Steam hesabınız kapanır ya da yasaklanırsa, tüm oyunlara erişiminiz kapatılır. Oyun indirmek isteyen kullanıcılar da Steam üzerinden Gog sitesini kullanırlar. Oyunlar Gog hesabına bağlı olmadığından, hesabınız kapatılsa bile tüm oyunlara yeniden erişim sağlayabilirsiniz. Gog oyun dağıtım sitesinin tek eksik yanı, Steam’da ki gibi çok fazla ücretsiz oyuna sahip olmamasıdır.

Digital Right Management (DRM): Dijital haklar yönetimi anlamına gelir. Donanım üreticisi, yayıncı, telif hakkı sahibi, satış işlemlerinin ardından dijital içeriği ve cihazları kontrol etmek için kullandıkları teknolojidir.

Dirty Little Helper (DLH)

20 yıldan fazla süredir, oyunculara hizmet veren bir web sitesidir. Oyunların hilelerine ve püf noktalarına ulaşabilirsiniz. Ücretsiz steam oyun ve şifreleri de paylaşılmaktadır.

www.dlh.net/en/games sitesine girdikten sonra oyun adı, baş harfi, işletim sistemi ve tarihe göre oyun arayabilirsiniz.

Humble Bundle

Çok geniş oyun koleksiyonuna sahiptir. Elde edilen gelir, oyun geliştiricilerine eşit şekilde paylaştırıyor. Steam keylerine, ücretsiz ve yasal oyunları indirmenize yardımcı olur. Yeni çıkacak oyunlardan ilk siz haberdar olursunuz. Ücretsiz oyunlara sahip olmak için, www.humblebundle.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Green Man Gaming

Birleşik Krallık Merkezinde kurulmuş, video oyun satıcısıdır. Steam anahtarı ile satın aldığınız oyunları, başkasına devir etmenize izin verir. Sitede yer alan menüden ücretli, ücretsiz, işletim sistemi, oyun türü, yeni, gelecek oyunları görüntüleyebilirsiniz.

Türkçe dil desteği bulunduğundan, www.greenmangaming.com/tr/ sitesine girerek istediğiniz oyunu kolaylıkla bulabilirsiniz.

Steam Gifts

Siteye steam hesabınızı kullanarak giriş yapabilirsiniz. Üyelik, hediye, sponsorluk gibi bağlantılara ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz bir sitedir. Bir hediye kazandığınızda, kişiler profilinizi inceleyerek size ulaşabilirler. Bu geniş oyuncu topluluğunda, ücretsiz oyunları da bulabilirsiniz.

www.steamgifts.com sitesine giriş yaparak ücretsiz oyunları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

IGN Beta Giveaway

Ücretli oyunların bulunduğu bir web site olarak yer alsa da, birçok oyunu ücretsiz olarak bilgisayara indirebilirsiniz. Siteye prime üye olarak, ücretleri oyunlara tam erişim sağlayabilirsiniz. Ücretsiz oyunları indirmek için, paylaşılan promosyon kodlarını kaçırmayın.

Sitede oyun haberlerine, işletim sistemine, oyun türüne ve hangi platformlarda oynayacağınızı görüntüleyebilirsiniz. Oyunları indirmek için, www.ign.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Origin

Eski ve nostalji oyunları bulabileceğiniz bir internet sitesidir. Siteye kayıt olmadan oyunları indirip, hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunları inceleyip, indirmek için www.origin.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Oy Verin!
[Toplam: 14 Ortalama: 2.6]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir