1. Anasayfa
  2. Genel

Exxen Nedir? Exxen Üyelik Avantajları Nelerdir?

Exxen Nedir? Exxen Üyelik Avantajları Nelerdir?

Teknolojinin ilerlemesiyle hayatımıza yeni kavramlar girdi. Bu kavramlardan birisi de online film veya dizi platformlarıdır. Bu platformun en yeni üyelerinden birisi ise Exxen olmaktadır. Ücretli bir üyelik sistemini kullanıcılara sunan bu dijital platform, birçok yerli ve yabancı diziyi bünyesinde bulunduruyor. Exxen üyelik nasıl alınır? Exxen üyeliğin avantajları nelerdir? gibi sorular merak konusu. Bundan dolayı bu yazımızda platform hakkındaki tüm detayları anlatacağız.

exxen üyelik

Acun Ilıcalı’nın ortaya çıkardığı bu dizi ve film platformu geçtiğimiz senenin başında yayın hayatına başladı. Başta pek bilinmeyen bu platform, barındırdığı içerikler ile zamanla geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Hayran kitleleri, Exxen üyelik sayesinde daha birçok avantajı elde etti. Birbirinden eğlenceli içerikleri bünyesinde tutan bu Türk yapımı dijital platform, spor yayınları ile de adından söz ettiriyor.

Acun Medya bünyesinde bulunan veya kurulan bu platform, ‘Türkiye’nin dijital platformu’ mottosu ile yola çıkmıştır. Bu dijital platformun değerli üyeleri; istedikleri zaman, istedikleri konumda, istedikleri dijital cihazla erişim sağlayabilirler. Exxen TV tüm bu olanaklara sahip olan benzersiz bir dijital platformdur.

Exxen Üyelik Nasıl Alınır?

exxen üyelik nasıl alınır

Bu dijital platforma üye veya abone olmak gayet basittir. Bahsedeceğimiz adımları takip ederek pratik bir şekilde üyeliliğinizi başlatabilirsiniz. Öncelikle arama motorunuzda Exxen’i aratın. Karşınıza Exxen’in kendi sitesi çıkacaktır. Burada bir ayrıntı vermek istiyoruz; eğer Android veya İOS eklentili bir cihaz ile giriş yapmak istiyorsanız uygulama indirme seçeneklerine bir göz atabilirsiniz.

Tıkladığınız sayfada çıkan -üye ol- butonuna tıklayın. Gelen arayüze Exxen üyelik için e-posta adresinizi, adınızı ve soyadınızı girin. Bir sonraki aşama şifre oluşturmak olacaktır. Unutmayacağınız fakat kolay da bilinmeyen bir şifre oluşturun. Telefon numaranızı da doğruladıktan sonra -devam et- butonuna tıklayabilirsiniz.

exxen nasıl kayıt olunur

Daha sonra e-posta adresinizi doğrulamak amacıyla bir doğrulama kodu gelecektir. E- maillerinizi kontrol ederek doğrulama kodunu gereken yere yazın. -Devam- butonuna tıklayarak Exxen üyelik planına yönelin. Burada isteğinize göre iki farklı üyelik seçeneği karşınıza çıkacaktır. Arzunuza göre en iyi olanı veya sizin için en ideal olanı seçin. Seçmeden önce incelemeyi unutmayın.

Artık yapmanız gereken tek şey üyeliği başlatmak olacaktır. Üyelik planları sonrası bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfada üyelik paketleri bulunacaktır. Bütçenize en uygun paketi seçtikten sonra en son aşamaya yani -Ödeme Adımına Geç- butonuna tıklayabilirsiniz. Burada Exxen üyelik aşamasını tamamlamak için kart bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Gerekli kart bilgilerinizi girdikten sonra onaylayarak -Abone Ol- seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Exxen Üyelik Türleri Nelerdir?

exxen üyelik türleri

Dijital platformlar, genel itibari ile en çok film veya dizi çeşitleri ile dikkatleri üzerine toplar. Fakat Acun Medya çatısı altında kurulan Türkiye’nin dijital platformu için bu durum tam olarak böyle değildir. Üye olma sırasında karşınıza çıkacak olan bir arayüzde üyelik seçenekleri ile karşılaşırsınız. Bu üyelik türlerinden birisi Exxen spor üyelik diğeri ise sıradan üyelik olmaktadır.

Exxen Üyelik Fiyatları Nedir?

exxen üyelik fiyatları

Sıradan üyelikte özel yapım diziler, şovlar, belgeseller, yarışmalar veya filmler bulunmaktadır. Exxenspor ise bu saydığımız olanakları içinde bulundururken futbol maçlarının da yayın haklarına sahip olmaktadır. UEFA Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Konferans gibi ulusal düzeyde futbol maçlarının Türkiye’deki yayın hakları Exxen TV çatısı altındadır.

Her dijital platformda olduğu gibi Exxen’in de kendine has bir fiyatlandırma metodu bulunmaktadır. İki farklı üyelik için iki farklı fiyat seçenekleri bulunan bu dijital platformun en güzel yanı düşük ücreti olmasıdır. Sıradan bir üyelik için başvuru yaptığınızda iki seçenek gözünüze çarpacaktır. Birisi reklamlı, diğeri reklamsız olmak üzeredir. İki kategoride de aylık veya yıllık olarak ödeme seçenekleri bulunmaktadır.

exxen giriş

Sıradan reklamlı Exxen üyelik paketinin aylık fiyatı, 39,5 TL iken yıllık paketi 33,5 TL olmaktadır. Reklamsız sıradan üyeliğin ücreti ise aylık 54,9 TL, yıllık ise 45,9 TL’dir. En çok tercih edilen paket seçeneği ise aylıktır. Exxenspor ücretleri ise sıradan üyelik ile spor yayınlarının birleşmesinden meydana gelmiştir. Exxen üyelik ücreti Exxenspor için farklıdır.

Reklamlı Exxenspor sezonluk paketi, 94,9 TL’dir. Aylık paketi ise 119,9 TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Reklamsız olan sezonluk paket, 107.30 TL iken aylık paket 134.90 TL biçiminde kullanıcılara sunulmaktadır.

Exxen ile Canlı Maç İzle

exxen canlı maç izle

Exxenspor, ‘UEFA’ kapsamında oynanan profesyonel Avrupa Kupası maçlarını kesintisiz bir şekilde ayağınıza getirmektir. UEFA Şampiyonlar Ligi’nden UEFA Süper Kupası’na kadar tün maçları Exxen canlı maç izle seçeneği ile seyredebilirsiniz. Üstelik bu maçları sadece bilgisayarda değil; TV’de veya cepte istediğiniz anda istediğiniz yerde izleyebilirsiniz.

Dijital cihaz fark etmeksizin bir kullanım kolaylığı sunan platform, sezonluk paket alımında ekstra düşük ücret ödemenize olanak sağlamaktadır. Neredeyse 30 TL’lik aylık bir fiyat farkı çıkan exxen spor üyelik paketi, oldukça makul bir tercih olacaktır. Buna ek olarak, aylık paketlerin taahhütlü olmaması durumu daha cazip hale getirmektedir. Çünkü taahhüt veya sözleşmenin olmadığı bir paket istenildiği zaman iptal edebilme seçeneğine sahiptir.

Exxenspor üyelik seçeneğini tercih ettiğinizde sıradan üyelik avantajlarından da yararlanabilirsiniz. Nasıl sıradan üyelikte film veya dizilere erişiyorsanız Exxenspor’da da erişebilirsiniz. Tek fark Exxen canlı maç izle seçeneğidir.

Exxen Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

exxen üyelik iptalı

Üyeliğinizi iptal ettirmek istiyorsanız web tarayıcısı üzerinden gerekli siteye giriş yapabilirsiniz. Platformda yer alan üyelik bilgileri giriş yerine tıklayın. Oradan -Hesap ve Ayarlar- sekmesinden -Abonelik Bilgilerim- butonuna tıklayın. Abonelik durumunuzu kontrol edebilir ve oradan Exxen üyelik iptalinizi isteyebilirsiniz.

İptal işleminiz yukarıda bahsettiğimiz gibi pratik bir şekildedir. Fakat, Exxenspor sahibi bir kullanıcı iseniz durum biraz daha farklıdır. Exxenspor kullanıcıları, ana paket ve ek paket aboneliklerini ayrı ayrı şekillerde iptal ettirmektedir. Exxenspor üyeleri istedikleri taktirde bir üyeliği bırakabilir ve bir üyeliğin devamlılığını sağlayabilir. Paketlerinizin iptalinden önce abone sözleşmesine de ulaşabilirsiniz. -Kullanıcı Üyelik Sözleşmesi’- adı altındaki bu sözleşme, Exxen üyelik iptali sonrası geçersiz olacaktır.

Oy Verin!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir