1. Anasayfa
  2. Genel

FIFA 21’in Kapağında Yer Alacak Olası Yıldızlar Ortaya Çıktı

FIFA 21’in Kapağında Yer Alacak Olası Yıldızlar Ortaya Çıktı

En büyük oyun üretici şirketlerinden biri olan EA Sports’ın En Popüler oyunlarından olan FİFA serisinin yeni oyunu FİFA 21’in kapak yıldızlarını ortaya sunmuş olabilir.Bir FİFA hayranınn oyun tanıtımı için hazırlanan videonun kaynak kodlarında 4 futbolcunun ve oynadıkları takımlara ait görselleri paylaştı

fifa21 tags

FİFA 20 dede birden fazla kapak yıldızı bulunduğunu FİFA Seven herkes biliyordur.Bu olayın FİFA 21 dede kullanılması büyük ihtimal olarak gözüküyor.Bu bilgilerin doğru olup olmadığı ise 23 Temmuz 2020 tarihinde açıklanacaktır.

PEKİ BU KAPAK YILDIZLARI KİMLER OLACAK ?

Bir FİFA hayranının oyun tanıtımı  videosunun kaynak kodu üzerinden yukarıda göstermiş olduğumuz 4 farklı oyuncu ve 4 farklı takımı işaret eden verilere rastlamış sonrasında twitter üzerinde bulduğu bilgileri yayınlamıştır. Video’yu izlemek isteyenler oyun severler youtube üzerinden FİFA 2021 trailer yazarak videoya ulaşabilirler.

Videonun kaynak kodunda  Paris Saint-Germain(PSG)nin yıldızı olan Kylian Mbappe. Liverpool’un sağ beki Trend Alexender Arnold, Atletico Madrid’in forveti Joa Felix.Borussia Dortmund’un fırtınalar estiren ve en geç forvet’i Erling Håland. Bu oyuncuları ifade eden veriler yer almaktadır.

Oy Verin!
[Toplam: 3 Ortalama: 4.7]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir