1. Anasayfa
  2. Genel

Güvenilir Kaynaktan, GTA 6 ve GTA Online Açıklaması

Güvenilir Kaynaktan, GTA 6 ve GTA Online Açıklaması
GTA ile ilgili yaptığı bilgilerle kendisini kanıtlamış olan bir kaynak hem GTA Online hem de GTA 6 ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kaynak, Rockstar Games’in geçtiğimiz günlerde açıkladığı GTA güncellemesini detaylandırırken GTA 6’nın geçeceği haritaya’da değindi.

Dünyanın en popüler oyun geliştirici ekiplerinden Rockstar Games, bayadır  GTA Online üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncular, her ne kadar artık GTA 6’nın duyurulmasını bekliyor olsalar da geliştirici ekip, bunun yerine GTA 5’e olan ilgiyi yukarlarda tutmak için çalışıyor. Şuan ise GTA ile ilgili sızıntı bilgileriyle kendini ispatlamış olan bir kaynaktan hem GTA Online oynayan hem de GTA 6’yı bekleyen oyuncuları heyecanlandıracak bir açıklama geldi.

Rockstar Games, geçen zamanlarda yaptığı açıklamaları şöyle dile getirdi. GTA Online‘a büyük yeniliklerin ve yeni hırsızlık görevlerinin geleceğini açıklamıştı. Bu açıklamaları biraz daha detaylandıran kaynak, GTA Online’a gelecek büyük yeniliklerden bir tanesinin “Mile High Club” yapısının olduğu belirtiliyor. Üstelik bu yapının açılmasıyla birlikte oyuna pek çok yeni görev eklenecekmiş ve GTA Online, bambaşka yöne doğru yönelecekmiş

GTA Online

Kaynağımıza göre GTA Online’a gelecek tek yenilik bu yapı değil. Öyle ki oyun, yıl sonuna doğru başka bir haritaya doğru genişleyecek ve bu harita, hayali  GTA dünyasının New York’u olarak bilinen Liberty City olacak. Hatta bu gelişmeye ek olarak da GTA 4’ün baş kahramanı olan Niko Bellic, oyuna geri dönmesi bekleniyor. Fakat Niko’yu oyun içerisinde nasıl göreceğimiz şu an için belli değil.

Oy Verin!
[Toplam: 4 Ortalama: 1]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir