Kuruluşundan bu yana bilgisayar teknolojileriyle ilgili hizmetler sunan şirketimiz, 2016 yılında Rabisu İnternet Hizmetleri ismiyle oyun sunucusu sağlayıcısı olarak hizmet vermeye başlamıştır. Rabisu; Minecraft, CS:GO ve Rust başta olmak üzere birçok oyun için sunucu desteği sunmaktadır.

Rabisu.com adresinden oyun sunucularımızın tamamına ulaşabilir ve istediğiniz oyun sunucusunu kiralayabilirsiniz. Şirketimiz her zaman mümkün olan en uygun fiyatlarla yüksek performanslı sunucu hizmeti sunmaktadır. Kiraladığınız sunucunun kurulumu otomatik olarak birkaç dakika içerisinde tamamlanır ve kullanılmaya hazır hale gelir. Tüm sunucularımız en yüksek performansı sunmaları için optimize edilmiştir ve DDOS koruması sunmaktadır.

Rabisu forum ile sizinle aynı oyunu oynayan oyuncularla sohbet edebilir, diğer oyuncularla tanışabilir ve fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Forumda düzenli olarak yaptığımız çekilişlere katılarak hediyeler kazanabilirsiniz. Ayrıca Discord kanalımıza gelerek büyük bir topluluğun parçası olabilir ve birlikte oyun oynayabileceğiniz kişiler bulabilirsiniz.

Rabisu blog nedir?

Rabisu blog, Türkiye’nin en büyük oyun blogu olma vizyonuyla yola çıkmış bir blog sitesidir. Sitemizde oyun ve teknoloji dünyasından en yeni gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Ayrıca detaylı rehberler, makaleler ve incelemeler de yine burada karşınızda olacak. İçeriklerimizi kaçırmamak için sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!