Minecraft Kayış Yapımı

Minecraft kayış yapımı oldukça basit. Çiftliklerde bulunan hayvanları başka bir alana taşımak ve boş gezmekte olanları çiftliğe katmak için kullanılır.

Minecraft kayış oyunda oldukça önemli bir yere sahip bir eşyadır. Mevcut oyuncuların sahip olduğu kayış, oyun içerisinde bulunmakta olan mobları yani inek gibi hayvanları gitmek istediğiniz yere kolaylıkla taşımanıza yardımcı olmakta görevlidir. Ayrıca kayış aracılığı ile zararsız mob olarak adlandırılan koyun, inek, at gibi hayvanları çite bağlayarak, bu zararsız olan mobların sürekli orada kalmasını sağlayabilmenize olanak sağlıyor.

Minecraft kayış yapımı için bir takım materyale ihtiyaç duyulmaktadır. Öncelikli olarak elinizde bir tane balçık topunun bulunması gerekmektedir. Elinizde bulunmakta olan balçık topu ile her üretimde olduğu gibi kayış üretebilmek için de bir çalışma masası açıyor olmanız gerekir. Aynı zamanda bir balçık topunun yanında ek olarak 4 tane de ipe ihtiyaç vardır. Tüm bu malzemeler elinizde olduğu takdir de bir çalışma masası açabilirsiniz.

Çalışma masası açıldıktan sonra ise karşınıza 9 kareli olan bir alan gelmektedir. Bu 9 kareli alanın 1. Kutusuna, 2. Kutusuna, 4. Kutusuna ve 9. Kutusuna ip koyulması gerekmektedir. Buralara ipi koyduktan sonra ise balçık topunu beşinci kareye yerleştirmek gerekmektedir. Bu işlemlerin hepsinin yerine getirilmesinin ardından sağ pencerede bir kutucuk açılacaktır.

Minecraft Kayış Yapımı

Açılmış olan sağ pencerede 2 adet kayış sahibi olabilme şansını yakalamış olursunuz. Minecraft kayış yapımı oldukça basit olmasına rağmen çok fazla üretilmemektedir. Eğer ki elinizde ip ya da balçık topları bulunmuyorsa bunların nasıl elde edildiğine dair bir takım bilgiye sahip olmanız gerekmektedir.

Siz de arkadaşlarınız ile birlikte Minecraft oynamak istiyorsanız, https://rabisu.com/ adresi üzerinden bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olan Minecraft sunucusunu kiralayabilirsiniz.

İp Nasıl Elde Edilmektedir?

Minecraft İp Nasıl Elde Edilmektedir?

İp, oyun içinde bulunmakta olan ve zararlı mobların arasında yer alan örümcekten elde edilmektedir. Bunun için ise birçok seçenek bulunmaktadır. İster terk edilmiş köylere gidip örümcek ağı toplayabilir isterseniz mağaralara giderek örümcekler ile savaşabilirsiniz. Mağaraya gitmeniz durumunda daha şanslı olabilme imkânınız bulunmaktadır.

Çünkü mağaraya gittiğiniz zaman tek bir örümcekler karşılaşmanın yanı sıra bir örümcek sürüsüyle karşılaşabilir ve bu sayede çok daha fazla ip el edebilirsiniz. Gece olduğu vakit örümcekleri bulmak oldukça kolaydır zira gece örümcekler her yerde bulunabilmektedir. Bulunan bu örümcekler öldürüldüğü takdirde bir veya iki adet ip sahibi olabilirsiniz. Buradaki elde edecek olduğunuz ip sayısı tamamen şansa bağlıdır.


Balçık Topunu Elde Edebilmek İçin Ne Yapılmalıdır?

Minecraft Slime (Balçık)

Balçık topu olarak adlandırdığımız ve kayış yapmak için gerekli olan bu eşyayı elde edebilmek için zararlı moblar arasında yer almakta olan balçıkların bulunması ve yok edilmesi gerekmektedir. Balçıklar öldüğünde sürekli olarak bölünmekte ve küçülmektedir. Bu durumdan dolayı ise büyük olan bir balçık öldürüldüğü zaman oyuncu yaklaşık olarak yedi sekiz adet balçık topu elde etme imkânı yakalanmış olur.

Zehirli Örümcek
Minecraft Zehirli Örümcek

Karanlık çöktüğü vakit artmakta olan örümcekleri avlayabilmek için güçlü bir kılıca ve aynı zamanda sadık bir köpeğe sahip olmanız sizler için yeterli olacaktır. Tüm bunları denemiş ve etrafta halen örümcek bulamadıysanız oyunun zorluk derecesini değiştirmeyi denemelisiniz.

Eğer ki Ganimet büyüsüne sahip bir kılıç elinizde varsa bunun sayesinde sadece bir örümcek minecraft kayış yapımı için gerekli olan tüm ipleri temin etme şansını yakalayabilirsiniz

Terk Edilmiş Köyler
Minecraft Terk Edilmiş Köyler

Son yaptığı köy güncellemesi ile terk edilmiş köyler minecraft oyununa dahil edilmiş olup köylerin genel nüfusu zombilerden oluşmakta olsa dahi köylerde bulunan örümcek ağlarından minecraft kayış yapımı için gerekli olan ipi elde edebilme imkanı sağlanmıştır. Aynı zamanda köylerin yanında bulunmakta olan mağaralar örümceklerin yaşam alanı olmakta ve bu sayede birçok örümceği yakalamak için olanak sağlamaktadır.

Bataklık
Minecraft Bataklık

Minecraft kayış yapımı için gerekli olan balçık topları balçık canavarlarını yok ederek elde ediliyor. Balçık canavarları ise bataklıkta yaşamaktadırlar. Mincraft oldukça geniş bir haritaya sahip olduğu için bataklık bulmak oldukça kolay olmaktadır. Bataklık bulduktan sonra ise tek yapmanız gereken karanlığın çökmesi olacaktır. Zira balçık canavarları karanlıkta daha çok olduğundan dolayı gece vakti bataklığa girmek işinizi kolaylaştıracaktır.

Oy Verin!
[Toplam: 3 Ortalama: 5]
Erhan Ertan

Recent Posts

Opencart Nedir? Opencart Ile E-ticaret Sitesi Kurmak

Opencart, e-ticaret dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş açık kaynaklı bir platform olarak destek vermektedir.…

2 gün ago

Web Sitesi Nasıl Kurulur? Gerekenler Nelerdir?

Web sitesi oluşturmak günümüzde herkesin ihtiyacı haline gelmiştir. Ancak bir web sitesi sahibi olmak için…

3 gün ago

ARK Server Nedir? Nasıl Kurulur?

ARK Server Nedir? ARK Server, ARK: Survival Evolved oyununu arkadaşlarınızla birlikte, özelleştirilmiş bir ortamda oynamanızı…

2 hafta ago

Garry’s Mod Server Nedir? Nasıl Kurulur?

Garry’s Mod Server Nedir? Garry's Mod Server, bu popüler oyunu çok oyunculu modda oynamak için…

2 hafta ago

Güvenli İnternet Gezintisi İçin VPN Kılavuzu

VPN, internet üzerinde gezinirken verilerinizi korumanın etkili bir yoludur. Bu teknoloji, özellikle açık ağlarda, verilerinizi…

3 hafta ago

Rust Server Nedir? Nasıl Kurulur?

Rust, son yıllarda popülerlik kazanmış bir hayatta kalma oyunudur. Rust server, oyuncuların arkadaşlarıyla veya davet…

3 hafta ago