1. Anasayfa
  2. Genel

Oyuncu Telefonu Lenovo Legion Phone Duel Tanıtıldı

Oyuncu Telefonu Lenovo Legion Phone Duel Tanıtıldı

Lenovo Yeni Oyuncu telefonu olan Legion Phone Duel’i tanıtmış bulunmaktadır.

Oyuncu telefonları konusunda’da her geçen gün büyüyen Lenovo hepimizin bildiği en büyük dizüstü bilgisayar üreticisi olan  Lenovo ,telefonlar’dada  hızla büyümeye devam ediyor.Lenova Legion Phone Duel’ile bütün oyunseverlerin dikkatini çekmiş ve büyük bir ilgi görmüş ve herkesin beğenisini almıştır.

Lenovo Legion Phone Duel’in telefonun kamerası üst tarafında değilde yan tutulup bakıldığında onun ortasına pop-up mekanizmasını entegre edilmiştir.Böylece kullanıcılarına tam ekran oyun oynama yada video izleme keyfi sunmaktadır.

Lenovo Legion Phone Duel Fiyatı ve Özellikleri

6,59 inç büyüklüğündeki telefon Full HD bir ekrana sahip .Lenovo Legion Phone Duel,  ekranında 144 Hz yenileme hızı sunuyor. Böylece oyun severler, özellikle battle royal tarzı oyunları yüksek akıcılıkla oynama imkanı sunmaktadır. Ayrıca 90W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh bataryası ile oyun keyfine ara vermeden devam etmenizi sağlamaktadır.

Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemci ile oyunculara oyunculara en üst düzeyde performans sunan Lenovo Legion Phone Duel, Adreno 650 GPU ile tüm oyunları en yüksek  ayarlarda yüksek yenileme hızıyla oynama imkanı sunmaktadır. İki farklı versiyon ile satışa çıkacak cihazın bir versiyonunda 12GB LPDDR5 RAM + 256GB UFS 3.1 depolama, diğer versiyonunda 16GB LPDDR5 RAM + 512GB UFS 3.1 depolama olacağınıda bildirdiler.

Lenovo Legion Phone Duel Tanıtıldı: İşte ÖzellikleriLenovo, ilk oyuncu telefonu Legion Phone Duel’i ilk olarak temmuz ayında  Asya Kıtasındaki Çin’de satışa çıkartacağına belirtti. Cihaz ilerleyen yılllarda Avrupa, Asya Pasifik, Orta Doğu, Afrika ve Latin Amerika’daki bazı  mağazalarda’da satışa sunulacağını belirtti. Lenovo Legion Phone Duel’in fiyatı ise bilinmemektedir.

Lenovo Legion Phone Duel teknik özellikler

-Ekran: 6,59 inç Full HD+ 144 Hz AMOLED

-İşlemci: Qualcomm Snapdragon 865 Plus, Adreno 650 GPU

-RAM: 12 GB/16 GB LPDDR5

-Depolama: 256 GB/ 512 GB UFS 3.1

-Arka Kamera: 64 MP + 16 MP

-Ön Kamera: 20 MP

-Batarya 5000 mAh, 90W hızlı şarj

-Bağlantı: Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.0, NFC

-İşletim Sistemi: Android 10

-Boyutlar: 169.17 x 78.48 x 9.9 mm

-Ağırlık: 239g

Oy Verin!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir