1. Anasayfa
  2. Genel

Prologue, PUBG’ın Kendi Başına Bir PUBG Projesi

Prologue, PUBG’ın Kendi Başına Bir PUBG Projesi

Prologue PUBG’ın Kendi Başına Bir Projesi

Kısaltması PUBG olan PlayerUnknown’s Battlegrounds adlı oyun Çin’de Barış İçin Oyun olarak bilinmekte. Yaklaşık 4 yıl önce piyasaya sürülen bu oyun, bugüne kadar geliştirilen en başarılı, popüler ve etkili oyunlar arasında yer alıyor. İrlandalı eski bir web tasarımcısı ve DJ olan Brendan Greene, bugüne kadar çok sayıda Battle Royale türlerini başlatması ile bilinmekteydi. Bu konuda oldukça bilinen çok sayıda örnek verebiliriz.
Durum böyleyken geçen hafta yaşanan bir gelişme sonucu Brendan Greene, artık kendisine ait bir stüdyo kurarak kendi çalışmalarını yapacağını açıkladı. Ardından projelerinde yer aldığı Koreli şirketten ayrıldığını kamuoyuna açıkladı. Bu ayrılık kararının açıklanmasının ardından sonraki projesinden beklentilerinin ne olduğunu da duyurdu.
Prologue adlı Brendan Greene’in gerçekleştirmek istediği oyun türlerini göstermek amacıyla tasarlanan bu proje istediğini öde temalı bir teknoloji demosu olacak. Brendan Greene, bu konu hakkında yapmış olduğu açıklamada nadir rastlanan bir seviyede binlerce oyuncunun olduğu ifade edildi. Ayrıca bu oyuncuların birbiriyle etkileşim içerisinde olduğu gerçekçi sanal alanları ve dünyaları yaratmak istediğini belirtti. Prolouge adlı bu yeni proje devasa boyuttaki gerçekçi açık dünyaların oluşturulmasını sağlayan bir sinir ağı olacak. Bunun dışında, içerisinde yer alacak ve her oyna tuşuna basıldığı zaman bu teknoloji devreye girecek.

Prologue Açıklaması

Prologue ile ilgili yapılan açıklamada; sürekli düşman gibi davranan zorlu hava koşullarının yer aldığı bir yaşamda hayatta kalmak amacıolduğu belirtildi. Ayrıca çalışma süresinin oluşturduğu vahşi doğada yolunuzu kaybetmemek ve hayatta kalmak adına etrafta bulunan kaynakları ve araçları toplamanız gerekecek. Bu konuda size hiçbir şekilde yol gösterici rehber olmayacak ya da izlemeniz gereken bir yol bulunmayacak. Yalnızca içerisinde bulunduğunuz dünyada haritada ulaşılması gereken belirli bir nokta ve buraya ulaşmanızı sağlayacak araçlar bulunmayacak ifadeleri kullanıldı.
Prologue ile alakalı olarak henüz ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda kesinleşmiş bir bilgi ya da haber bulunmuyor. Buna rağmen yaşanan bu gelişmeler şimdiden kullanıcılar arasında ve bu piyasada hareketliliğe yol açmış durumda. Bu projenin piyasaya sürüldü zaman beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Oy Verin!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]
İlginizi Çekebilir
metaverse giriş yapma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir