1. Anasayfa
  2. Genel

CS GO Bıçak Kodları Rehberi

CS GO Bıçak Kodları Rehberi

CS GO’nun en sevilen silahlarından biri de bıçaklar. Oyun içerisinde birçok bıçak türü bulunuyor ve oyuncular bu bıçaklar için skin satın alarak kullanabiliyor. Bıçak skinlerini oyun içinde denemek mümkün olmasa da farklı bıçak türlerini denemek mümkün oluyor. Yazımızda verdiğimiz CS GO bıçak kodları ile oyun içerisinde kullanarak istediğiniz bıçağı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

CS GO bıçak kodları

Kodlara geçmeden önce bu kodların nasıl çalıştığını açıklamakta fayda var. Bıçak kodları yalnızca çevrimdışı oyunlarda, botlara karşı kullanılabiliyor. Sunuculara girildiğinde bu kodu kullanmak mümkün değil. Sadece botlarla oynarken kullanıldığından bu kodları kullanmanın güvenli olduğunu ve banlanmanıza neden olmayacağını söyleyebiliriz.

Kodları yazmak için oyuna girin ve konsolu açarak “sv_cheats 1” komutunu girin. Sonrasında aşağıdaki kodları girerek farklı bıçakları deneyebilirsiniz. Tırnak işareti olmadan kodu girdiğinizde ismi yazılı olan bıçak elinizde olacaktır.

Counter-Terrorist knife – give weapon_knife_ct
Terrorist knife – give weapon_knife_t
Bayonet – give weapon_bayonet
Flip knife – give weapon_knife_flip
Gut Knife – give weapon_knife_gut
Karambit – give weapon_knife_karambit
M9 Bayonet – give weapon_knife_m9_bayonet
Huntsman – give weapon_knife_tactical
Butterfly – give weapon_knife_butterfly
Falchion – give weapon_knife_falchion
Golden Knife – give weapon_knifegg
Bowie Knife – give weapon_knife_survival_bowie

CS GO Nedir?

Counter Strike serisinin tarihi çok eskiye dayanır. İlk başta Half-Life’ın hayran yapımı bir modu olarak karşımıza çıkan oyun, daha sonrasında Valve’in isim haklarını satın almasıyla bir efsaneye dönüştü. İlk oyunun başarısının ardından çıkan Counter Strike: Condition Zero’da ilk oyundan farklı olarak hikaye modu da yer alıyordu. 2004 yılında yayınlanan CS Source serinin önceki oyunları kadar beğenilmese de yine yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başardı.

Serinin 4. ve son oyunu olan CS GO 2014 yılında piyasaya sürüldü. Serinin hayranları başlarda oyuna biraz mesafeli yaklaşsa da gelen güncellemelerle birlikte oyun oldukça büyük bir başarı yakaladı. Dereceli maçlar ve rütbe sistemi, oyunun yükselişe geçmesinde en büyük etkenlerden bazıları oldu. 2018 yılına kadar ücretli olarak satılan oyunun bu tarihten sonra ücretsiz olması da oyuncu sayısının yükselmesinde çok etkili oldu. CS GO, günümüzde en çok oynanan FPS oyunlarından biri konumundadır.

Oy Verin!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir