1. Anasayfa
  2. Genel

Rabisu İle Uygun Fiyata VDS Satın Al!

Rabisu İle Uygun Fiyata VDS Satın Al!

Projenizi internet ortamına taşımak, verilerinizi kendi sunucunuzda saklamak ve tüm bunları yüksek performanslı bir sunucu da mı gerçekleştirmek istiyorsunuz? O zaman VDS sunucusu satın alarak ihtiyaçlarınıza çözüm getirebilirsiniz. İnternet sitemiz üzerinden VDS satın al veya farklı sunucu satın alma seçeneklerinden birini seçerek sunucunuzu çok hızı bir şekilde aktif hale getirebilirsiniz.

VDS Nedir?

VDS İngilizcede “Virtual Dedicated Server” kelimelerinin kısaltmasıdır. Türkçeye ise “Adanmış Sanal Sunucu” olarak çevrilebilir. Kısaca tanımlayacak olursak; VDS, her kullanıcının kendisine özel olarak ayrılmış bir sunucu alanının olduğu ve bu alanı istediği gibi kullanabildiği bir yapıdır. VPS sunuculardan farklı olarak VDS sunucular yazılımsal olarak değil fiziki olarak birbirinden ayrıldığı için daha fazla talep görmektedir.

Sunucuların birbirini etkilemiyor olmasının kullanıcı tarafında önemli avantajları bulunmaktadır. Bir sunucunun sunucu kapasitesini kullanıyor olması diğer kullanıcıların işlemlerini etkilemez. Bu sayede daha stabil bir deneyim sunulur ve her kullanıcı tercih ettiği paket doğrultusunda alabileceği maksimum verimi alır.

Ucuz ve yüksek performanslı VDS Satın al

Yalnızca birkaç adımda VDS kiralama işlemini tamamlamak mümkün olmaktadır. Bunu yapabilmek için öncelikle Rabisu.com adresine gidin ve sunucu kiralama kategorisi altında VDS sunucuyu seçin. Söz konusu sayfada tüm VDS paketlerini ve bu paketlerin içeriklerini görebilirsiniz.

İstediğiniz paketi seçtikten sonra satın alım işlemine geçebilirsiniz. Bu aşamada isterseniz yedekleme hizmeti gibi ek hizmetler almayı da düşünebilirsiniz. Satın alım işlemi sona erdikten sonra otomasyon sistemi devreye girer. Bu otomasyon sistemi sayesinde sunucunuz kısa süre içerisinde otomatik olarak hazır hale getirilmektedir. Sunucu açıldıktan sonra kullanıcı panelinizden sunucuyla ilgili istediğiniz tüm ayarları yapabilirsiniz.

VDS Fiyatları

VDS fiyatları paketlerin özelliğine göre değişiklik gösterir. Giriş paketleri daha uygun fiyatlı olmaktadır ve yüksek işlemci gücüne gerek duymayan ve depolama alanı olarak da büyük bir ihtiyacı olmayanlar için idealdir. Daha büyük çaplı projeler için üst paketleri tercih edebilirsiniz. Rabisu olarak her zaman mümkün olabilecek en uygun fiyatları sunmaktayız. Böylece hangi paketi tercih ederseniz edin her zaman en uygun fiyata VDS sahibi olabilirsiniz.

Uygun fiyatlı VDS paketlemize buradan göz atabilirsiniz.

Oy Verin!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir