1. Anasayfa
  2. Minecraft

Minecraft Premium Nedir?

Minecraft Premium Nedir?

Minecraft oynuyorsanız mutlaka Minecraft Premium terimini duymuşsunuzdur. Birçok internet sitesinde Minecraft Premium hesabı satışlarının yapıldığına denk gelmişsinizdir.  Peki premium olarak adlandırılan bu sistem nedir? Premium hesabı olanlar ne gibi ayrıcalıklara sahip olurlar? Bu yazımızda Premium Minecraft hesapları ile ilgili merak edilenlere yanıt vereceğiz.

Minecraft’ın aslında premium adı verilen bir özelliği bulunmamaktadır. Oyunu satın alan kişiler ise hem sayısız özelliğe kavuşur hem de her yeni Minecraft sürümünü ücretsiz olarak yükleme imkânına sahip olur. Minecraft’ı korsan olarak edinen kişiler ise oyunla ilgili birçok özellikten mahrum kalır. Oyunu para vermeden oynayan kişiler, ücretli olarak kullanan hesapları Premium hesap olarak adlandırmaktadır.

Minecraft Premium ne işe yarar?

Minecraft’ı satın alarak oynamanın birçok artısı mevcuttur. Öncelikle oyunun sahipleri tüm online sunuculara sorunsuz bir şekilde bağlanabilir. Kendi skinlerini oluşturabilen ve böylelikle görüntülerini özelleştiren oyuncular, isimlerini de istedikleri gibi değiştirebilirler. Orijinal Minecraft hesapları ile Twitch.tv bağlantısı gerçekleştirilebilir. Orijinal Minecraft sahipleri oyunun güncellemelerini çok kolay bir şekilde indirebilir ve her zaman en yüksek Minecraft versiyonunu kullanabilir.

Minecraft Premium kullanıcıların en büyük avantajlardan biri de destek alabilmeleridir. Orijinal olmayan Minecraft sürümü kullanıcıları tahmin edilebileceği üzere oyun konusunda herhangi bir sorun yaşadıklarında destek alamazlar. Orijinal Minecraft kullananlar ise istedikleri zaman Mojang ekibine ulaşarak oyunla ilgili teknik destek alabilir. Mojang’ın teknik destek departmanı sorununuzla ilgili olarak size en kısa sürede dönüş yapar.

Minecraft nasıl satın alınır?

Minecraft’ı satın almak çok basittir. Bunun için öncelikle buradan Minecraft’ın sitesine girin. Karşınıza PC, konsol, mobil ve diğerleri gibi  platform seçenekleri çıkacaktır. Buradan platformu seçerek ilerleyin. Sonrasında daha detaylı platform seçenekleri gelecektir. Son seçimi de yaptıktan sonra satın alım sayfası karşınıza çıkar. Buradan ödemeyi yaptıktan sonra Minecraft’ı indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Minecraft’ı internet üzerinden ve platformlar arasında oynayabilmek için Microsoft hesabınız olması gerekiyor. İndirdiğiniz oyuna hesap bilgileriniz ile giriş yaptığınızda artık oynamaya hazırsınız. Bu hesap bilgilerinizle girdiğiniz sürece istediğiniz zaman tam sürüm Minecraft oynamanın tadını çıkarabilir ve orijinal hesabın özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

 

Oy Verin!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir