1. Anasayfa
  2. Minecraft

Minecraft Maden Fırını Yapımı Nasıl Olur?

Minecraft Maden Fırını Yapımı Nasıl Olur?

Minecraft ülkemizde ve dünya ülkelerinde en çok sevilen ve beğenilen uygulamalardan biridir. Bu uygulama hayal gücünü geliştirirken aynı zamanda ideolojik tasarımlar ortaya çıkarır. Küçük küplerle yapılan eşya ve objeler, bir yaşam alanı oluşturmak için bile yeterli olacaktır. Minecraft uygulamasında ortaya çıkarılan dağ, bahçe, köprü ve daha birçok alan içine konulan eşyalarla çok daha özel mekanları ortaya çıkarıyor. Minecraft uygulamasında çok farklı ve değişik eşyalar yapılıyor. Bu eşyaların tamamının bloklarla yapılıyor olması son derece ilginç olurken meydana getirilen eşyalar insanı şaşırtıyor. Bu yazımızda da sizlere Minecraft Maden Fırını yapımı nasıl olur, bunu göstereceğiz.

Siz de çok uygun ücretlere Minecraft sunucu sahibi olabilirsiniz. https://rabisu.com adresi üzerinden bütçenize uygun Minecraft sunucu kiralaması yapabilirsiniz.

Minecraftda Maden Fırını Yapılır Mı?

Minecraftda bir eşya yapılması için blokların birleştirilmesi gerekiyor. Minecraftda maden fırını yapmak isteyenler blok zinciri oluşturarak maden fırınını ortaya çıkarabiliyor. Minecraftda maden fırını yapmak istemenin amacını ise madenlerin işlenmesi ve demir gibi metallerin parlatılması oluşturuyor. Minecraft’a 1.14 sürümüyle gündeme gelen birçok eşya bulunuyor. Bu eşyaların her biri oldukça kullanışlı bir içerik sağlıyor. Minecraftda yapılan maden fırını normal bir fırına benzemiyor. Bu fırında cevher gibi eşyaların pişirilme ve eritme işlemi yapılıyor. Maden fırınlarının çalışma sistemi normal fırınlara göre çok yüksek bir ısı veriyor. Fakat maden fırınının hızı normal fırına göre çok daha fazladır.

Minecraftda Maden Fırını Yapmak

Minecraftın gelişmeleri her gün daha yoğun bir seviyeye ulaşıyor. Maden fırınında cevher eritme, yemek pişirme gibi birçok işlem çok hızlı bir şekilde yapılıyor. hale getiren bir eşyadır. Yapımı biraz zor olan bu fırın için 3 farklı eşyanın bulunması gerekiyor. Minecraftda normal bir fırın yapmak için 8 adet taş gerekiyor. Maden fırını yapımında ise 5 demir külçesi gerekiyor. Demir külçelerini elde etmek için madende bulunan demir cevherlerini kazıyarak eritebilirsiniz. Maden fırını yapımı için gereken diğer bir elementi ise 1 adet taş ocağı oluşturuyor. Taş ocağı yapmak için 8 tane kırık taş yeterli olacaktır. Minecraft’ta maden fırını yapmak için gerekli olan aletlerden bir tanesini de 3 adet düzgün taş oluşturuyor.Bu taşları düzenli bir şekilde birleştirebilir, blok haline getirerek taş ocağı yapabilirsiniz.

Dokuz adet küp blok kullanımı sağlarken en üst sıraya üç adet demir külçe yerleştirmeniz gerekiyor. Ardından ikinci sıranın birinci bloğuna demir külçe ikinci bloğuna taş ocak ve üçüncü bloğuna demir külçe koymanız gerekiyor. En alt sıraya ise düzgün taşlar 3 bloğu dolduracak şekilde yerleştiriliyor.

Minecraftda Maden Fırını Yapmak

Minecraft uygulamasını kullanan kişilerin asıl amacı hayal güçlerini geliştirmektir. Bu nedenle Minecraft maden fırını, normal fırın, köprü, ev, blok, banka, asansör, kule, tarla, cehennem portalı, köy bulma gibi buna benzer birçok element ortaya çıkarılır. Bunlar uygulama kullanıcılarının ideolojik olarak yaklaşımlarını meydana getirirken, kişilerin ürettikleri emtialar kişileri mutlu etmek için yetiyor. Minecraft maden fırını ile demir gibi hammaddeler işlenirken aynı zamanda hızlı bir şekilde yemek de pişirilebiliyor.

Minecraft’da Yapılan Yenilikler

Minecraftda son dönemlerde yapılan güncellemeler ve yeni sürümlerinin olması bazı objelerin sistemde yüklü olmasına sebep oluyor. Bu nedenle hayvan objeleri, yer şekilleri gibi elementler Minecraftın içeriğinde bulunuyor. Minecraft bazı ülkelerde bir oyun olarak da görsellenirken çocukların bu oyunu tercih etmesi isteniyor. Hayal güçlerini tam anlamı ile yansıtarak ortaya bambaşka objeler çıkaran çocuklar böylelikle sosyal anlamda da gelişmiş bir konuma yükselebiliyor. Minecraftda her objeyi oluşturmak için bir seçenek bulunurken aynı zamanda farklı parçaları birleştirirken ortaya tasarım harikası araçlar çıkarabiliyor.

Oy Verin!
[Toplam: 5 Ortalama: 4.6]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir