1. Anasayfa
  2. Minecraft

Minecraft Elytra Nasıl Bulunur?

Minecraft Elytra Nasıl Bulunur?

Dünya çapında en popüler oyunlardan birisi olan minecraft oyunu aynı zamanda içerisinde birçok ayrıntı barındıran bir oyun olarak dikkat çekiyor. Bu nedenle de oyun hakkında birçok farklı yöntem kullanılarak oyunda daha hızlı ilerleme sağlanmış olabiliyor. Günümüzde bu nedenle oyun severler minecraft oyunu hakkında hileler ya da geliştirme basamakları ya da büyü yapmak gibi ayrıntıları inceliyorlar.

Bunlardan birisi de minecraft elytra bulmak nasıl sorusudur. Elytra oyunda uçmamıza imkân tanıyan bir yapıdır. Oyunun 1,9 sürümünden sonra sürülen bu özellik ile minecraft oyununda süzülerek uçmak mümkün olur. Bu özellik birçok yerde işimize yarar. Bazı yerlerde uçarak hareket etmemiz gerekir. Peki, bu item nasıl elde edilir ve nasıl kullanılır.

Siz de arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir Minecraft sunucusu kurmak istiyorsanız, https://rabisu.com/ adresi üzerinden kendinize uygun paketi satın alarak arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz.

Elytra Nasıl bulunur?

Minecraft Elytra Nasıl Bulunur?

Minecraft oyununda kanatlanmak için bu aparatı kullanmak gerekir. Bunun için ise öncelikle ejderhayı öldürmek gerekir. Ejderhayı öldürmek için öncelikle ejderha incisine ihtiyaç duyulur. İnci olmadan ejderhayı öldürmek mümkün değildir. İnci yardımı ile end pointte ejderhayı öldürdükten sonra ise bize yeni bir portal açılacaktır.

Ejder incisini katmanlar arasında kullanarak yeni portala giriş yaparak yeni bir şehre erişim sağlarız. Bunun yanında bu şehir içerisinde istediğimiz kanatları bulabilmek mümkündür. Elytra bulabilmek için bu şehirde gezerek binaları kontrol edebilirsiniz. Böylelikle de elytra kullanımı için gereken itemler elde edilmiş olur. Yani bu ürünü arayarak bulmanız gerekir.

Elytra Nasıl Kullanılır?

Bu kanatlara sahip olduktan sonra bunların kullanabilmenin çeşitli yolları bulunur. Bu yollar arasında söz gelimi yüksekten süzülmek gelir. Yukarı çıkmak için başı yukarı çevirmek aşağı süzülmek için başı aşağıya çevirmek gerekir. Yüksekten atlamak için shift tuşuna basılı tutarak elytra kullanmak gerekir.

Eğer aşağıdan yukarıya çıkmak istiyor iseniz havai fişek kullanmanız gerekir. Havai fişek kullanarak kolaylıkla yukarı çıkabilirsiniz. Fişeği iki elinize alarak ve boşluk tuşuna basarak fişeği kullanabilirsiniz. Bu şekilde hızlı bir şekilde yukarı tırmanmak mümkün olur. Kanatları kullanabilmenin bu şekilde farklı yolları bulunur. Elytra kullanarak oyunda hareket etme serbestisi elde etmek mümkündür. Böylelikle hızlı bir şekilde istenilen konumlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

End Portalı Nasıl Bulunur?

Minecraft End Portal Nasıl Bulunur?

Minecraft oyununda kanatlara sahip olmak için öncelikle ejderhayı öldürmek gerektiğinden bahsetmiştik bu canavarı öldürmek için öncelikle end point noktasına varmamız gerekir. Bu noktayı nasıl bulacağımız da ayrı bir konu olarak karşımıza çıkar. Bunları yapabilmek için bize ender göze ender incisi ve blazer tozu gibi parçalar ve itemler lazım.
Ender ile ilgili olanları enermanları öldürerek kazanabilirsiniz. blazer tozu elde edebilmek için ise nether denilen yere giderek blaze öldürmek gerekir. Bu şekilde gereken parçaları bir araya getirmiş olursunuz. Çalışma masasını açarak blazer tozu ile ender incisini bol bol karıştırarak yeni item oluşturabilirsiniz. Bu item oluşturulduktan sona ender gözünü havaya doğru tutarak bu gözün size götürdüğü yere kadar gidin. Artık ender gözü yeni bir yere sizi yönlendirmediği noktada yeri kazarak end point noktasına ulaşabilirsiniz. Karşınızda çıkan yerlere ender gözlerini yerleştirerek portalı aktif hale getirebilirsiniz.

Ejderhayı Öldürmenin Kolay Yolları

Tüm bunları yaptıktan sonra ejderhayı da öldürmek gerekiyor. Bunun da kolay yolları bulunuyor. Bu yolları kullanarak ejderhayı hızlı bir şekilde ortadan kaldırabilmek mümkündür. Bunun için obsidyenler önem taşır. Obsidyenlerin üzerinde bulunan canları ortadan kaldırmanız gerekir. Bunun için obsidyenlerin üzerinde bulunan canları ortadan kaldırmanız gerekir.

Bunun için de tam ejderha bu obsidyenlerden can almaya başladığında bu canları kırarak ejderhanın daha fazla güçlenmesini engelleyin. Böylelikle ejderha yeniden güçlenemeyeceği için onu öldürmek kolay hale gelecektir. Bu adımları uygulayarak kolay bir şekilde kanatlar elde ederek oyunda daha başarılı olabilirsiniz. Aynı zamanda bu yöntemler sayesinde bazen kanat gereken yerlere girebilmesi de mümkün olur.

Oyunun eski sürümlerinde olmayan bu özellikler sayesinde oyundan daha fazla zevk almak mümkün hale gelmiştir. Bunun yanında oyunda yer alan karakterlerin her birinin farklı özellikleri de ortaya çıkar. Günümüzde oyunun gelişimi ve karakterlerin daha güçlü hale gelmesi için ekstra item elde etmek için çeşitli yöntemler geçerlidir. Söz konusu yöntemler uygulanarak kolay bir şekilde işlem yapabilmek mümkündür. Siz de bu yöntemleri kullanarak istediğiniz oyunları oynayabilirsiniz.

Oy Verin!
[Toplam: 4 Ortalama: 3]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir