1. Anasayfa
  2. Minecraft

Minecraft Büyü Nasıl Yapılır?

Minecraft Büyü Nasıl Yapılır?

Dünya çapında oynanan popüler bir oyun olan Minecraft oyununda büyü yaparak daha güçlü itemler elde edebilmek mümkündür. Bu amaçla öncelikle minecraft oyununda öncelikle büyü masası yapmak gerekiyor. Büyü masası yaptıktan gerekli itemler toplanarak minecraft büyü yapmak gerçekleşmiş oluyor. Oluşan büyü masası kullanılarak istenilen itemler ile büyü yaparak oyunda daha başarılı olunması mümkündür.

Büyü yapabilmek için kullanılan büyü masası oluşturulduktan sonra 3 adet farklı sütunlarda olmak üzere garip yazılar ve yeşil rakamlar karşımıza çıkar. Bu sayılar ilgili büyü ile alakalı kaç adet level basmamız gerektiğini ifade ediyor. Yani sayılar kadar levele sahip olmamız halinde büyüyü yapabiliriz. Eğer yeterli puana sahip isek bu durumda ilgili büyüyü yapabiliriz. Peki, kendi levelimizi nasıl görebiliriz. Bunu görebilmenin yolu ise altta yer alan yeşil sayıya bakılmasıdır. Alt alta sıralanan sayılardan en altta olan eğer büyük ise bu durumda büyü yapabiliriz.

Siz de bir Minecraft sunucusuna sahip olmak istiyorsanız, https://rabisu.com/ adresi üzerinden minecraft sunucunuzu kiralayabilirsiniz.

Büyü Koruma Seviyesini Yükseltme

Büyü yapmak tek başına yeterli olmuyor. Bu durumda korumanın da yükseltilmesi gerekiyor. İlk halinde koruma I geliyor. Daha sonra bunun koruma IV yapabilmek mümkün olabilir. Bu işlemi yapabilmek için kitaplığa ihtiyaç duyulur. Kitaplıkları oyunda dizerek kolay bir şekilde otuz level seviyesinde bir büyü açabilirsiniz.

Eğer büyü masasının etrafına kitaplık yerleştirir isek bu durumda büyü masasına doğru uçuşan harfleri görebiliriz. Söz konusu beyaz harfler büyü için kitaplıkların işlemi tamamlamaya yardımcı olduğu anlamına gelir. Böylelikle büyü yaptığımızdan emin olmuş oluruz.

Büyü masasının etrafında bulunan bloklar ile de yine kitaplık seviyelerinin arttırılması imkânı sunar. Büyü masasının bir blok ötesine konulan kitaplıklar bu aşamada yüksek seviye bir level oluşturma şansı doğurur. Örneğin büyü masasının bir blok ötesine 3 kat kitaplık koyuyoruz. Etrafını çevirdikten sonra tekrar büyü masasına baktığımızda eşya koyduğumuzda 30 level kadar olmuş görüyoruz. Böylelikle hızlı bir şekilde eşyaların otuz level olması mümkün oluyor.

Büyü Kitapları Nasıl Kullanılır?

Minecraft Büyü Kitapları Nasıl Kullanılır?

Büyü kitaplarının bunların dışında çeşitli kullanım imkânları bulunur. Büyü masasında büyülendirdiğiniz kitapları başka itemler basmak için de kullanabilirsiniz. Örneğin bu kitaplar ile savaş aletleri basabilmeniz mümkündür. Alet ya da savaş malzemelerine basmak için aynı zamanda örs bulundurmanız gerekir.

Örs sayesinde büyülü kitap ile savaş itemi birleştirilerek büyülü savaş aleti oluşturulmuş olur. Bu şekilde özellikle hayatta kalma modunda oyuncuların daha başarılı olması temin edilmiş olur. Birçok oyuncu bu yöntemleri kullanarak büyü kitapları ile başarılı bir şekilde yeni itemler elde edebilir.

Büyü Masası İçin Hangi Malzemelere İhtiyaç Duyulur?

Büyü masası yapılması için kullanılan çeşitli malzemeler ve kitaplar bulunur. Hatta kitapların oluşturulması için de çeşitli malzemelerin kullanımı gerekli olabilir. Bir büyü masası yapabilmesi için 4 adet obsidyen ihtiyacı vardır. Bunun yanında 2 adet elmas taşına 1 adet de kitap ihtiyacı bulunuyor.

Yine büyünün daha güçlü olmasını sağlamak için kitabın da gücünü arttırabilirsiniz. Kitaplık yapılması için 6 adet wood planks gereklidir. Bunların dışında 3 adet kitap ile birlikte kitaplık gücünün yapılan büyüye daha fazla yansıması temin edilmiş olur. Büyülü nesneler yapmak ve rekabette ön plana çıkmak için bu yöntemleri kullanabilirsiniz.

Büyülü Kitaplar Nerelerde Bulunur?

Oyun içerisinde çeşitli alanlarda büyülü kitaplar elde edebilirsiniz. bu alanlar arasında orman zindanları ya da konakları başta gelir. Büyülü kitaplar aramak için bu lokasyonları tercih edebilirsiniz. bu alanlarda yer alan bazı sandıkların içerisinde büyülü kitaplar yer alır. Bunların dışında da oyunda bazı alanlarda büyülü kitaplar yer almaktadır.

Örneğin çöl tapınağı ya da okyanus harabeleri gibi alanlarda bu sandıkları bulabilirsiniz. Terkedilmiş maden alanlarında da yine büyülü kitapların bulunduğunu söylemek mümkün. Yine bir diğer alan olarak yağmacı karakolları da büyülü kitapların yer aldığı alanların başında geliyor.

Bu alanlarda büyülü kitaplar elde ederek oyunlarda büyülü item elde etme şansını arttırabilirsiniz. Bu şekilde daha etkili itemlerin ortaya çıkarılması ve diğer oyuncuların önüne geçilmesi mümkün olur. Günümüzde bu nedenlerden dolayı büyü yapmak ve büyülü nesnelerin kullanımı ön plana çıkar. Son zamanlarda bu nedenlerden dolayı tercih edilen bir yöntem olarak bu yöntem kullanılarak büyülü nesneler gerçekleştirilmiş olur.

Oy Verin!
[Toplam: 3 Ortalama: 4.7]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir