1. Anasayfa
  2. Genel

CS 2 Takım Eşitleme Kapatma Kodları

CS 2 Takım Eşitleme Kapatma Kodları

Arkadaşlarınızla CS 2 oynarken oyunun takımları eşit tutmaya çalıştığını görmüşsünüzdür. Takımlardan birinden oyuncu eksilmesi halinde oyun otomatik olarak bot atıyor ve takımları dengeliyor. Bazı oyuncular botlarla oynamayı sevmediği için bu eşitleme kodunu kapatmak isteyebiliyor. Yazımızda bahsedeceğimiz kodları kullanarak Counter Strike 2 takım eşitleme kapatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

CS 2 takım eşitleme kapatma kodu nedir?

CS 2’da takım eşitlemeyi kapatmak oldukça basittir. Yalnızca iki adet kod aracılığıyla takım eşitlemeyi kapatabilirsiniz. Bunu yapabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.

  • Oyunu açın ve konsolu “é” tuşuyla aktif hale getirin. Eğer konsol açılmıyorsa oyun ayarlarından “oyun içi ayarlar” bölümüne girin. Buradaki geliştirici konsolunu aktif etmeyle ilgili olan ayarı açın. Böylece konsol aktif hale gelmiş olacaktır.
  • Konsolu açtıktan sonra aşağıdaki kodları arka arkaya girin.
    • mp_autoteambalance 0
    • mp_limitteams 0
  • Kodları girdiğinizde takım eşitleme kapatılmış olacaktır. Dolayısıyla oyunda takımlar arasında eşitsizlik oluşsa bile botlar oyuna dahil edilmeyecek ve arkadaşlarınızla oynamaya devam edebileceksiniz.
  • İstediğiniz zaman takım eşitlemeyi tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Bunu yapabilmek için bahsettiğimiz iki kodun sonundaki “0” değerini “1” olarak değiştirerek konsola girmeniz gerekir.

Counter Strike 2 nedir?

CS 2, efsane FPS oyunu serisi Counter Strike’ın 2012 yılında piyasaya sürülmüş olan son sürümüdür. Serinin temel oyun dinamiklerini koruyan oyun, modern FPS özelliklerini başarılı bir şekilde uyarlamıştır. Oyuna sonradan eklenen dereceli mod ve rütbeler sayesinde rekabet iyice artmış ve büyük bir popülerliğe ulaşan CS GO’nun bir üst sürümüdür, e-spor turnuvalarının vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiştir. Her yıl düzenlenen CS GO ve CS 2 turnuvalarında artan para ödülü, son yıllarda milyon dolarlar seviyesindedir.

İlk çıktığı yılda bile kayda değer ölçüde ilgi gören Counter Strike 2 Oyun ücretsiz olsa da oyun içinde gerçek parayla satılan eşyalar olduğu için Valve gelirlerini katladı. Günümüzde milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapan oyun, Steam’in en çok oynanan oyunlar listesinde ilk sıraları terk etmiyor.

Oy Verin!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir