1. Anasayfa
  2. Genel

Tiktok Video İndir, Tiktok Filigransız Video

Tiktok Video İndir, Tiktok Filigransız Video

Son dönemin en çok dikkat çeken sosyal medya platformu Tiktok’tur. Tamamen kısa videolardan oluşan içerikleri büyük ilgi görmektedir. Herkesi, kendi dünyasında bir stara çeviren bu uygulamanın kullanımı da her geçen gün artmaktadır. Tiktok video çekmeyi de izlemeyi de kolaylaştıran bir uygulamadır. Buradaki videolar bazen o kadar beğenilir ki indirmenin yolları aranır.

Herkesin kolaylıkla video çektiği ve yayımladığı bu platform, gerçekten büyüktür. Takipçi sayıları milyonları bulan fenomenler bu platformdan çıkmıştır. Kısa Tiktok video içerikleriyle milyarlarca beğeni alan paylaşımlar bulunmaktadır. Bu durum, tüm gözlerin bu platforma çevrilmesine neden olmuştur.

Tiktok Nedir?

tiktok nedir

Tiktok’un kurulumu da kullanımı da çok kolaydır. Akıllı telefonların tamamında çalışan versiyonları bulunmaktadır. Bilgisayardan ve tabletten kolaylıkla girilebilmektedir.

Tiktok, tam olarak herkesin kendini bir yıldız gibi hissettiği platformdur. Kısa video içerikler oluşturmak yeterlidir. Üstelik bu uygulama, içerik oluşturmak için alt ses ve müzik desteği de vermektedir.

Yüksek kalitede video çekmek ve yayımlamak çok kolaydır. Bu uygulamanın milyarlarca kullanıcısı bulunmaktadır. Bu da onu popüler kılmaktadır. Öyle ki, ünlü markalardan Tiktok hesabı olmayan kalmamıştır. Ünlü sanatçılar da hayranlarına Tiktok aracılığıyla seslenmektedir. Bu platformun kullanım kolaylığı çoğu insanı bu alana çekmekte ve popülerliğini artırmaktadır.

Tiktok Video İndir, En Kolay ve En Basit Yol

tiktok video indir

Bu büyük platformda her gün milyarlarca içerik üretilmektedir. Kimi zaman bir fenomenin, kimi zaman da bir arkadaşın paylaşımını saklamak isteyebilirsiniz. Bu durumda videoyu indirme yolu aranmaktadır. Tiktok’tan video indirmek çok kolay ve basittir. Bunun için programlar ve uygulamalar bulunmaktadır. Ancak programsız indirme de mümkündür. İzleyeceğiniz birkaç küçük adımla video indirebilirsiniz. Bunun için şunları yapmanız yeterlidir:

  • İndirmeyi telefonlardan ve bilgisayardan yapabilirsiniz.
  • İlk olarak Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari gibi tarayıcılardan hangisini kullanıyorsanız onu açın.
  • Tiktok video indirmek için siteye gidin.
  • Ekranın sağ alt köşesinde bir web bağlantısını kopyalama yeri bulunacaktır.
  • Videonun adresini ilgili kısımdan kopyalayın.
  • Ardından karşınıza çıkan forma bu adresi yapıştırın.
  • -İndir- düğmesine bastığınızda işlem tamamlanmış olacaktır.

Tiktok Filigransız Video Nedir?

tiktok filigransız video indir

Videoların kaynağının belli olması için Tiktok her videoya filigran koymaktadır. Filigran, fotoğraf ya da videonun üzerindeki yazılardır. Ancak bu filigranı kaldırmak mümkündür. Video filigran olmadan çok daha güzel gözükmektedir. Yazısız bir video için uygulamanız gereken bazı adımlar bulunmaktadır. Tiktok video ile reklamsız bir video için dönüştürme yapmanız da mümkündür. Logosuz video için bazı yöntemler vardır.  Bunun için programlar ya da uygulamalar bulmak elbette mümkündür. Eğer isimsiz video indirme işlemini çok sık yapıyorsanız bu uygulamaları kullanabilirsiniz. Ancak indirmek için program ve uygulamaya gerek yoktur. Videonun yazısız ve tertemiz olması ancak filigransız olmasıyla mümkündür. Filigransız olması için de blurlama, yani bulanıklaştırma ya da kesme yöntemi kullanılmaktadır. Çünkü videolar bir bütün olarak kaydedildiğinden filigranı ayırarak çıkarmak mümkün değildir.

Tiktok Filigransız Video İndir Nasıl Yapılır?

tiktok video indir

Videoların temiz olmasını isteyenler için yöntem kolaydır. Bunun için programlar bulunmaktadır. Programlar, bilgisayar kullanıyorsanız hem Windows, hem de MacOs sistemlerine uygundur. Ayrıca cep telefonları için de Android telefonlara ve İOS telefonlara göre farklı uygulamalar bulunmaktadır. Bazı uygulamalar, videoyu indirme ve düzenleme işlemini bir arada yapmaktadır. Bu uygulama ve programlar sayesinde Tiktok filigransız video indir işlemi yapılabilmekte ardından da düzenlenebilmektedir. Öncelikle bu yöntemde tiktok video indir filigransız için adımları izleyerek videoyu indirmeniz gerekmektedir.

tiktok video

Tiktok videoları filigransız nasıl indirilir? Filigransız tiktok video indirme işleminin programsız yöntemleri de vardır. Üstelik bu yöntemleri kullanmak son derece basittir. Tiktok üzerinden herhangi bir videoyu seçip, her kullanıcının yapabileceği basit birkaç adımı takip ederek tiktok video indirici sayesinde indirebilirsiniz. Tiktok yazısız video indir işlemi için aşağıdaki adımları takip etmelisiniz:

  • İlk olarak Tiktok uygulamasında beğendiğin videoyu bul.
  • Ardından bilgisayar ya da telefonunuzda kullandığınız tarayıcıyı açın. (Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari)
  • Tiktok filigransız video indirme sayfasına gidin.
  • CTRL+C ile bağlantıyı kopyala yaparak gittiğiniz sitedeki forma bağlantıyı yapıştırın.
  • Hemen yanında bulunan kutucuktan indirmek istediğiniz formatı belirleyin.
  • Sonrasında -İndir- düğmesine tıklayın.
  • Videoyu istediğiniz yere kaydedin.
  • Burada indirilen videolar sadece video değil aynı zamanda MP3 ses formatında da kayıt yapabileceğinizi hatırlatalım.

tik tok videoları indir işlemi adımları bu kadar kolaydır. Çevrim dışı durumlarda bile istediğiniz zaman videoya ulaşabilirsiniz. Bu sayede sevdiğiniz videolardan oluşturduğunuz bir listeniz de olabilmektedir. Bu özellik, dev platforma her zaman ulaşamayanlar için hayat kurtarıcı niteliktedir. Ayrıca kullanımı da her geçen gün daha da kolaylaşmaktadır.

Oy Verin!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir