1. Anasayfa
  2. Genel

Youtube Video İndir, Youtube Video Dönüştürücü

Youtube Video İndir, Youtube Video Dönüştürücü

Tüm dünyanın her gün milyarlarca kez ziyaret ettiği Youtube, video indirme işlemi için de olanak sağlamaktadır. İndirilen videolar internet bağlantısına gerek kalmadan her zaman izlenebilmektedir. Özellikle ülkemizde internet bağlantısı her yerde ve her zaman son sürat değildir. Bu özellik ile bu durumun önüne geçilir. Peki, Youtube Video indir işlemi nasıl yapılır?

Her formatta indirilen videolar telefonlardan bilgisayarlardan her zaman izlenebilmektedir. Üstelik internet bağlantınızın hızına bağlı olarak da kalite seçeneği sunulmaktadır. Bundan dolayı isterseniz videoyu yüksek kalitede indirebilirsiniz. Eğer internetiniz yavaşsa bu durum sizi endişelendirmesin. Bu gibi durumda da videonun kalitesini düşürerek daha hızlı indirme işlemi yapabilirsiniz. İndirilen videolar sadece telefondan izlenmemektedir. Yüksek kaliteli monitörler ya da televizyonlardan da izlemek mümkündür.

Youtube Video Nasıl İndirilir?

youtube video nasıl indirilir

Dünyanın en zengin içerik platformu Youtube’dan video indirmek çok kolaydır. Çünkü platform, buna olanak tanımaktadır. Takip edeceğiniz birkaç adımla videoyu hızla indirebilirsiniz. Youtube’da sadece eğlence amaçlı değil aynı zamanda eğitici videolar, tarihi görüntüler de bulunmaktadır. Örneğin bir eğitim videosunu indirip okula ya da işe giderken otobüste izleyebilirsiniz.

Öncesinde indirdiğiniz videolar sayesinde internet kotanız tükenmeyecek ve istediğiniz videoyu istediğiniz zaman izleyebileceksiniz. Youtube video indirici özelliği için takip edeceğiniz birkaç adım bulunmaktadır. Bunun için Youtube’da istediğiniz videoyu açın. www’dan sonra Youtube yazmadan önce -ss- yazın. Yani ssyoutube olarak yazın. Karşınıza çıkacak formdan videonun formatını belirleyerek -indir- düğmesine basın. Videoyu, artık telefon veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken budur. Video indirme işlemi bu kadar kolaydır.

Youtube Video İndir, Kolay ve Basit Anlatım

youtube video indir

Youtube’dan video indirmek çocuk oyuncaklarının basitliğiyle aynı derecededir. Bunun için ek bir program ya da uygulamaya ihtiyacınız bulunmuyor. Tek yapmanız gereken Youtube’un sunduğu kolay adımları takip etmek olacaktır.

Bunun için öncelikle internete bağlı olmalı ve Youtube’u açmış olmalısınız. Youtube kolayca video indirme özelliği bilgisayar için de olanaklıdır. İzlemek istediğiniz videoyu bulduktan sonra tek yapmanız gereken şu adımları takip etmelisiniz:

  • Videoyu açın.
  • İnternet tarayıcınızın (Chrome, Safari, Firefox ya da Microsoft Edge gibi) adres çubuğundaki “www.” kısmını silip yerine ss yazın Yani açtığınız videonun linkine hiç dokunmadan ssyoutube… Şeklinde olduğundan emin olun.
  • Bu eylem sizi farklı bir adrese yönlendirecektir. Bu adres oldukça güvenlidir. Bu sayfadaki formdan indirmek istediğiniz formatı seçin.
  • Burada videonun indirilebileceği formatlar görünmektedir. Video eğer kaliteli ise kalite ayarı yüksek olacaktır.
  • Buradan istediğiniz kalite ve video formatını seçin.
  • İndirme düğmesini tıklayın ve videoyu indirin.

Video indirme işlemlerini bu şekilde kısa ve kolay bir şekilde yaparsınız.

Youtube Video Dönüştürücü Nasıl Çalışıyor?

youtube video dönüştürücü

Video platformu Youtube, video dönüştürmeye ve indirmeye olanak tanımaktadır. Bunun için dönüştürücünün kullanılması gerekmektedir. Dönüştürücü basit bir mantıkla çalışmaktadır. Dönüştürme sayfasına doğrudan gitmişseniz bilmeniz gerekenler bulunuyor. Youtube’dan alacağınız linki, forma yapıştırarak harekete geçirmelisiniz. Ardından dönüştüreceğiniz formatı seçmelisiniz.

Bu işlem ile videonun kaynağına gitmiş olmaktasınız. Dolayısıyla videoyu doğrudan kaynağından alarak bilgisayarınıza indirmektesiniz.

Videonun kalitesi indirme esnasında dönüştürülüyor. Bu da internet bağlantınızın hızına göre sunulmuş bir kolaylıktır. Bağlantısı yavaş olanlar daha düşük kalitede videoyu indirebilmektedir.

Youtube Video İndirmek ve Dönüştürmek Hakkında En Fazla Sorulan Soru ve Cevaplar

youtube video indirme

Video içeriği Youtube’dan video indirilip indirilmeyeceği merak edilen bir konudur. Bununla ilgili en çok merak edilen soruları cevaplamaya çalışacağız. Öncelikle belirtmek gerekir ki bu işlem çok kolaydır. Temel bilgisayar bilgisi olan herkes bunu yapabilmektedir. Bu nedenle adımları doğru takip etmek gerekir. Böylelikle istenilen sonuca ulaşmak mümkündür. Cevabı en çok merak edilen sorulardan bazıları şöyle sıralanabilmektedir:

Youtube Video İndir 4k ile Video İndirmek Mümkün Mü?

youtube video indir

Görüntüleme teknolojisi her geçen gün ilerlemektedir. 4K da üstün detaylarıyla videonun geleceği hakkında bilgiler vermektedir. Dolayısıyla pek çok insan tarafından da tercih edilmektedir. Youtube 4k video indirme de kolaydır. Ancak bunun için Youtube 4k video downloader ihtiyacı vardır. Bu da bir program değildir. Sadece kopyala yapıştırma yapmak yeterlidir. Bunun için şu adımları izlemek yeterlidir:

  • İzlemek istediğiniz videoyu açın.
  • Videonun linkini kopyalayın.
  • Youtube 4k video downloader açıp adresi buraya yapıştırın.
  • -İndir- seçeneğini tıklayın.

4k video indirmek bu yöntemle mümkündür. Ancak hatırlatmakta yarar vardır. 4K HD videoların boyutu diğerlerine göre hayli büyüktür. Bu nedenle yüksek hızlı bir internet bağlantısı gerekmektedir.

Youtube Video İndir MP4 ile Video İndirmek Mümkün Mü?

youtube mp4 video indirme

Zengin video içeriklerini indirmek de Youtube MP4 video dönüştürücü sayesinde mümkündür. MP4 sıkıştırılmış bir formattır ve daha kısa sürede inmektedir. Youtube video dönüştürücü MP4 formatında indirmek için dönüştürücü sayfayı açın. İstediğiniz videonun linkini yapıştırın ve youtube video to mp4 için adımı atın. ‘İndir’i tıklayın. Youtube MP4 video indir işleminiz tamamlanmıştır.

En İyi Youtube Video İndirme Programı

en iyi youtube video indirme programı

Youtube’un zengin içerikleri için çeşitli programlar da bulunmaktadır. Ancak bunun için programa gerek duyulmamaktadır. Çünkü her şey internetten hızlıca halledilebilmektedir. Bunun için bir internet sayfasını açıp adresi yazmanız yeterli olacaktır. Ayrıca videoyu açtıktan sonra Youtube’un başına -ss- yazmak yeterlidir.          

4K Video Downloader

4k video downloader

Youtube’un her gün sayısı hızla artan 4K videolarına da erişmek mümkün. 4K yüksek kalitede görüntü sunuyor. Bunun için internet tarayıcısından 4k video downloader’ı açmak yeterlidir. İzlemek istediğiniz videonun linkini buraya yapıştırmanız gerekiyor. Böylelikle HD videoları bilgisayar üzerine kaydedebilirsiniz. Video indirme işlemlerini bu kadar kolay bir şekilde halledebilirsiniz.

WinX YouTube Downloader

winx youtube video indir

Youtube’nin zengin içeriklerinden sürekli yararlananlardan biri de siz olabilirsiniz. Bunun için her seferinde tarayıcıyı kullanmak istemeyenler WinX YouTube Downloader programını kullanabilmektedir. Program sayesinde de videolar kolaylıkla indirilebilmektedir. Bu programın indirmesi ve kurulumu son derece kolaydır. Kullanımı da aynı kolaylığı taşımaktadır.

Free YouTube Download

bedava youtube video indirme

Çevrimdışı video izlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği programlardan biri de Free YouTube Download yazılımıdır. Program sayesinde milyarlarca içerik kolaylıkla indirilebilmektedir. Bilgisayarda çalışan program, Youtube içeriklerine ulaşmak konusunda son derece beceriklidir.

Oy Verin!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir