1. Anasayfa
  2. Genel

Minecraft İsim Etiketi Yapımı Nasıl Olur?

Minecraft İsim Etiketi Yapımı Nasıl Olur?

Minecraft isim etiketi yapımı ile birlikte eşya ve canlılara oyun içinde isim verebilirsiniz. Özellikle oyun içinde sahiplendiğiniz evcil hayvanınız için isim vermek oyunu çok daha keyifli hale getiriyor. Bunun yanında Minecraft isim etiketi ile birlikte atlar, inekler, köylüler ve düşman çetelerine de isim verebilirsiniz.

Minecraft İsim Etiketi Neye Yarar?

Minecraft isim etiketi basit bir yapıdadır ve temel olarak evcil hayvanlarınız, atlar, inekler, köylüler ya da düşmanlarınız için isim vermenizde yardımcı olur. Özellikle oyunu daha keyifli hale getirmek için bu etiketlerden yararlanabilirsiniz. İsim etiketi özellikle evcil hayvanınız olduğunda daha sempatik görünmektedir. Evcil hayvanınızın üstünde ona verdiğiniz ismin çıkması kendisi ile kuracağınız bağları güçlendirebilir. Bunun yanında köylülere veya düşman çetelerine vereceğiniz isimler de daha sonradan karşılaştığınızda onları anımsamanız için yararlıdır.

Minecraft İsim Etiketi Nasıl Yapılır?

Minecraft isim etiketi yapımı açısından bilinmesi gereken nokta eşya üretimi gibi isim etiketi yapımının olanaklı olmadığıdır. Bu yüzden Minecraft isim etiketi için keşfe çıkmanız gerekir. Fakat sonrasında bulduğunuz etiketleri örse koyarak istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.

Minecraft ad etiketi bulmak için başvurabileceğiniz üç yöntem bulunuyor. Bunlar;

  • Keşif; Minecraft evreninde keşfe çıkarak isim etiketi arayabilirsiniz. Özellikle zindan, maden alanları ve ormanlık bölgelerde bulunan sandıkların içinden ad etiketlerine denk gelebilirsiniz. Ad etiketine denk geldiğinde onu tanıyabileceğiniz görünüme sahiptir, sıradan bir etikete benzemektedir.
  • Ticaret; eğer keşif için yeteri kadar zaman ayıramıyorsanız bu durumda ticaret yaparak ad etiketi alabilirsiniz. Bunun için kütüphaneci bir köylü bulmalısınız. Bulacağınız kütüphaneci köylünün ise usta düzeyinde olması gerekiyor. Bulduktan sonra onunla ticaret yaparsanız sattığı eşyalar arasında ad etiketi olduğunu da görebilirsiniz.
  • Balık tutma; Belki biraz tuhaf gelebilir ancak balık tutarak da ad etiketi bulabilirsiniz. Genelde bu yöntem ile ad etiketi bulmanız oldukça düşük ihtimaldir. Ancak oltanızı suya balık tutmak için attığınızda şanslıysanız oltanıza kullanabileceğiniz ad etiketi takılabilir.

Minecraft İsim Etiketlerini Bulma Yöntemler

Minecraft isim etiketi bulmak istiyorsanız ilk ve sık tercih edilen yöntem keşfe çıkmaktır. Keşfe çıksanız bile isim etiketini kolayca bulmak için doğru yerlere bakmaya özen göstermelisiniz çünkü her yerde etiketleri bulamayabilirsiniz. Örneğin madenlerde bulunacak sandıkların ad etiketini içerme oranı diğer alanlara göre daha yüksektir.

Bu kapsamda ilk olarak keşfe çıkın ve zindan, maden ya da ormanlık gibi alanlara bakarak bulduğunuz hazine sandıklarını inceleyin. Sandığı bulduktan sonra şanslıysanız içinden ad etiketi çıkabilir. Hatta birden fazla ad etiketine bile sahip olabilirsiniz. Kesin olarak hangi sandıklarda ad etiketi olduğu bilinmemektedir. Bu yüzden sandıkları incelemeye devam ederek ihtiyacınız olan sayıda ad etiketi aramaya devam edebilirsiniz. Kullanacağınız her isim için bir adet ad etiketi vermeniz gerekecektir.

Minecraft Köylü ile Ticaret Yaparak İsim Etiketi Bulmak

Kütüphaneci köylüler ile ticaret yaparak Minecraft ad etiketi bulabilirsiniz. Elbette burada takas işlemi gerçekleşecektir. Takası da zümrüt ile yapmanız gerekiyor. Köylüler ile ticaret yoluyla ad etiketi elde etmek istiyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli nokta usta kütüphaneci olanlar ile bu işlemi yapabilecek oluşunuz. Bu yüzden kütüphanesi olan köylere gitmelisiniz. Eğer köyde kütüphane yoksa orada usta kütüphaneciye denk gelme şansınız da oldukça düşüktür. Eğer çok aramanıza rağmen usta kütüphaneci bulamazsanız bu durumda çalışma masası olmayan bir eve kürsü yerleştirin. Köylülerden bir tanesi bunu görerek kitaplar ile ilgilenmeye başlayacak ve kısa süre sonra da kütüphaneci olacaktır. Daha sonra ise onların ticaretlerini yükseltmek için birkaç ticaret yapmanız gerekecek. Birkaç ticaret sonrasında köylü usta seviyesine yükselecektir.

Usta kütüphaneciyi bulduktan sonra yanınızda bol miktarda zümrüt olduğundan emin olmalısınız. Takas teklifini değerlendirirken köylü tarafından doğrudan ad etiketi teklif edilecektir. Zümrüt başına teklif verileceği gibi bu sayı daha fazla da artabilir.

Minecraft Olta ile İsim Etiketi Bulmak

Minecraft olta ile isim etiketi bulmak için öncelikle kendinize ait oltanız olması gerekiyor. Oltayı yaptıktan sonra ise küçük de olsa bir su kütlesi bulmalısınız. Su kütlesine oltanızı attıktan sonra beklemeye başlamalısınız. Bekledikten sonra oltanıza isim etiketi takılabilir. Ancak olta ile isim etiketi bulma şansınız oldukça düşüktür ve çok uzun süreler beklemeniz gerekebilir. Minecraft olta yapımı rehberimizi inceleyerek olta yapımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Oy Verin!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir