1. Anasayfa
  2. Genel

Valorant İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

Valorant İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

Valorant isim değiştirme son zamanlarda popülerdir. Valorant, ünlü Riot Games şirketi tarafından geliştirilen ve kulağa League Of Legends (LoL) tarzı oyunlar gibi gelecek ücretsiz bir oyundur. Şu anda sadece PC için mevcut olan bu yeni oyun, Blizzard’ın ünlü Overwatch oyununu çok andırır. Kilitsiz türün FPS (First Person Shooter) ve MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) karışımı olduğunu söyleyebiliriz çünkü farklı rollere sahip karakterleri ve aktif ve pasif yetenekleri karıştırarak silahlara bir yenilik katıyor. Bu kombinasyonla Valorant’ın taktiksel bir nişancı olduğu söylenebilir. İşte Valorant oyunu için eksiksiz bir rehber.

Başlangıçta yalnızca PC için mevcut olmasına rağmen, oyunun geliştiricisi Xbox ve PlayStation’da da yayınlamak için çalıştıklarını onayladı, ancak henüz çapraz sunuculardan veya bunun gibi bir şeyden bahsetmediler.

Valorant’ta Başlangıçtaki Karakterler

Valorant’ta başlangıçta 4 karakter sınıfı seçebilirsiniz, diyelim ki üç rol; Kontrolör, Başlatıcı, Düellocu ve Sentinel. 11 başlangıç ​​karakteri vardır, ancak zamanla daha fazlasını ekleyecektir. Valorant isim değiştirme herkes tarafından kolaylıkla yapılabilir. Her karakterin kendine has yetenekleri vardır, özellikle 4 tanesi Q, W, E ve R tuşları arasında dağılmıştır. Yeteneklerin birçok oyunda olduğu gibi bir cooldown (recharge) periyodu da vardır.

Valorant oyunu, her oyunda rekabet ve heyecan sunmak için stratejik olarak oluşturulmuş 4 anlık haritaya bölünmüştür. Valorant isim değiştirme ücretsizdir. Tüfekler, pompalı tüfekler, tabancalar, keskin nişancılar ve bıçaklardır. Bazılarında biraz daha dinamizm için susturulmuş veya kısaltılmış bir stoğu olan 18 tabanca vardır.

Oyun aynı oyunda 5’er kişilik takımlar halinde 13 turdan oluşur ve Call of Duty “Ara ve Yok Et” modunda en çok çivi çakmayı başaran takım kazanıyor. Valorant isim değiştirme aylık olarak gerçekleştirilebilir. Her oyuncunun tur başına yalnızca bir canı vardır, bir oyuncu elendiğinde takımının seyircisi olur. Bu şekilde, her takım belirli sayıda saldırır ve savunma yapar.

VALORANT Kullanıcı Adı Nedir?

VALORANT kullanıcı adınız Riot hesabınıza bağlanarak size kullanıcı adınızı anında değiştirmek için hızlı ve kolay bir seçenek sunar.

Oyunun tam sürümü bu yılın üçüncü çeyreğinde yayınlandığında, adınızı değiştirmek isterseniz Riot Games sizden ödeme alacaktır, bu yüzden fırsatınız varken bunu ücretsiz olarak yapma fırsatını kaçırmayın.

League of Legends, Legends of Runeterra ve Teamfight Tactics gibi Riot oyunlarında adınızı değiştirmek isterseniz oyun içi para (Riot Puanları) harcamanız gerekecektir. İşlem basittir, ancak arada sırada 10 dolar harcamak istemiyorsanız yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur.

VALORANT Kullanıcı Adı Değişikliği

VALORANT’ta oynadığınız adı yani Valorant isim değiştirme işlemini nasıl değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Adınızı değiştirmek için VALORANT istemcisini kapatın, oradan Riot hesabınıza giriş yapın, Riot Kimliği sekmesine (soldan ikinci) gidin ve adınızın yanındaki kaleme tıklayın.

Buraya yeni adınızı ve benzersiz bir hashtag girebilirsiniz. Bu size adınızı ayda bir kez değiştirme seçeneği sunar.
Adınızı onayladıktan sonra VALORANT’ı yükleyin.

Valorant Hesabını Yeniden Tasarla

2020 yılında Riot, yalnızca League of Legends ile tanınan firma, şirket olmaktan çıkmış ve VALORANT, Teamfight Tacticts, Legends of Runeterra ve Wild Rift gibi birden fazla oyunun geliştiricisi olmuştur. Bu değişiklik, şirketi hesap sistemini yeniden tasarlamaya ve bazı değişiklikler yapmaya sevk etmiştir. Bununla beraber hesabınızı oyuna göre ayırmak yerine, her şeyi tek bir küresel Riot hesabında birleştirerek oyunlara erişim sağlayabilirsiniz.

Valorant isim değiştirme ile kullanıcı adınızı değiştirme süreci League of Legends’tan çok farklıdır. Yeni başlayanlar için, adı değiştirme işleminde Riot Puanları harcamanıza gerek yok, işlem ücretsizdir.

Bu işlemler, şirketin kullanıcı adını ve hesap sistemini yeniden gözden geçirmesine ve bazı önemli değişiklikleri uygulamasına neden olmuştur. Şirket, her oyun için ayrı bir hesap yerine “Riot hesabı” sistemini benimsemiştir. Bu küresel hesap, VALORANT dahil herhangi bir Riot oyununa giriş yapmak için ihtiyacınız olan tek şeydir.

Ancak VALORANT’taki yeniden adlandırma süreci, League of Legends gibi oyunlarda olduğu gibi tam olarak aynı değildir. Adınızı değiştirmek için oyuna para harcamanıza gerek yoktur. İşlem tamamen ücretsizdir.

Genel Adınızı Nasıl Değiştirirsiniz

Adı değiştirmek için VALORANT istemcisini (açıksa) kapatın, tarayıcınızda Riot hesabı sayfanıza giriş yapın, sayfanın üst kısmındaki Riot Kimliği (ad) sekmesine gidin, tekrar bir ad girin ve değişiklikleri kaydet’e tıklayın.
Ayrıca adınızın sonunda etiketinizi kişiselleştirebilirsiniz. Bir hashtag ve bir sayı veya harf dizisi ekleyin. Bu yöntemle 30 günde bir isim ve etiket değiştirme seçeneğine sahipsiniz.

Oy Verin!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir